Prohlédněte si nejkrásnější místa v Izraeli

Izrael je nádherná země s úžasnou přírodou a spoustou památek. Navštivte známé lokace, jako je Betlém, Jeruzalém, Golgota, Tel Aviv a desítky dalších, díky dnešnímu Ultra HD časosběru.

projít na článek

Nejkrásnější místa světa lákající turisty

Na naší planetě je nespočet krásných míst, které stojí za to je v životě vidět. I když asi nebude v lidských silách je navštívit všechny, vybrali jsme pro vás, podle nás ty nejzajímavější typy.

projít na článek

Ultraortodoxní židé na protest proti povolání do armády zablokovali dálnici

Tel Aviv Stovky ultraortodoxních židů dnes na dvě hodiny zablokovaly hlavní dálnici ve středním Izraeli, informuje agentura AP. Muži protestovali proti rozhodnutí nejvyššího soudu z tohoto týdne, na jehož základě mají být povoláni do armády. Ultraortodox

projít na článek

Pokud jste se narodili v tomto znamení, nejkrásnější léta vás čekají až po padesátce

Fyzické stárnutí je nepříjemný jev, se kterým se mnozí potýkají po svém. Někteří lidé ale tvrdí, že nejkrásnější léta prožívají až po padesátce. Jejich společným jmenovatelem je jedno z následujících znamení horoskopu.

projít na článek

Protivzdušná obrana Plzně

Plzeň jako významná zbrojovka říše a důležitý železniční uzel se stala terčem náletů. Němci mající na paměti důležitost tohoto města, jej obehnali protiletadlovou obranou. Plzeňané si dali za cíl zmapovat místa této historické protivzdušné obrany. Prohlé

projít na článek

VÁNOČNÍ ANKETA: Nominujte nejkrásnější vánoční strom z Brna a Brněnska

Deník opět po roce vyhlašuje oblíbenou anketu o letošní nejkrásnější vánoční strom Brna a Brněnska, a zároveň i o nejhezčí celé České republiky. Pošlete nám fotografii z vaší obce či města a nominujte právě ten váš vánoční strom do hlasování. 

projít na článek