Nejkrásnější místa světa lákající turisty

Na naší planetě je nespočet krásných míst, které stojí za to je v životě vidět. I když asi nebude v lidských silách je navštívit všechny, vybrali jsme pro vás, podle nás ty nejzajímavější typy.

projít na článek

Prohlédněte si nejkrásnější místa v Izraeli

Izrael je nádherná země s úžasnou přírodou a spoustou památek. Navštivte známé lokace, jako je Betlém, Jeruzalém, Golgota, Tel Aviv a desítky dalších, díky dnešnímu Ultra HD časosběru.

projít na článek

Kapské Město je nejkrásnější město na konci světa

Kapské Město je druhé největší město Jihoafrické republiky, hlavní město provincie Západní Kapsko. Je to také jedno z nejatraktivnějších a...

projít na článek

Pokud jste se narodili v tomto znamení, nejkrásnější léta vás čekají až po padesátce

Fyzické stárnutí je nepříjemný jev, se kterým se mnozí potýkají po svém. Někteří lidé ale tvrdí, že nejkrásnější léta prožívají až po padesátce. Jejich společným jmenovatelem je jedno z následujících znamení horoskopu.

projít na článek

VÁNOČNÍ ANKETA: Nominujte nejkrásnější vánoční strom z Brna a Brněnska

Deník opět po roce vyhlašuje oblíbenou anketu o letošní nejkrásnější vánoční strom Brna a Brněnska, a zároveň i o nejhezčí celé České republiky. Pošlete nám fotografii z vaší obce či města a nominujte právě ten váš vánoční strom do hlasování. 

projít na článek

V Pražákově paláci Moravské galerie jsou k vidění nejkrásnější české knihy za rok 2018

V knihovně Pražákova paláce v Brně se již tradičně představují mimořádné publikace, které se umístily v soutěži Nejkrásnější česká kniha roku. Do 54. ročníku soutěže se přihlásilo hned 264 titulů, což je nevyšší číslo v historii soutěže. Vysoké číslo vyp

projít na článek