Nebezpečí euforie

Jiří Vacek Poznání Já, ale i jeho následné mocné prožitky., je-li zkušenost Já mocná, přináší s sebou i euforii, rozjaření. To není blaženost Já, ale vzedmutí citů, které je často velmi zavádějící. Pod vlivem tohoto vzedmutí citů se cítíme vysoce povznešení, někdy dokonce až rovni Bohu. Vše se zdá být dosaženo, vyřešeno a to nastálo. Pod vlivem euforie ztrácíme často i správný úsudek, rozlišování a vládu nad myslí a chováme se, jako bychom dosáhli naprostého vysvobození od všech pout a závazků i zákonitostí tohoto světa a byli rovni Bohu. Takové chování se dokonce tak trochu podobá bujaré náladě opilce. Euforie musí zákonitě a většinou brzy opadnout a její opadnutí může být a zpravidla i zákonitě je provázeno až sklíčeností a zklamáním nad její ztrátou.

projít na článek

Bruslení na rybníce na vlastní nebezpečí

Upozorňujeme občany, že led na rybníce nedosáhl bezpečné tloušťky pro bruslení, která se udává 15 cm. Vstup na rybník je pouze na vlastní nebezpečí. Článek Bruslení na rybníce na vlastní nebezpečí se nejdříve objevil na Oficiální stránky Obce Vestec.

projít na článek

Uběhlo 32 let od koncertu GUNS N’ ROSES na Strahově. Zavzpomínejte s námi!

GUNS N’ROSES, FAITH NO MORE a SOUNDGARDEN 20. května 1992 na Strahově. Dnes je to přesně 32 let, kdy jedna z nejslavnějších a tehdy nejsledovanějších rockových kapel uvedla pětačtyřicetitisícový dav do stavu hudební euforie.

projít na článek

Deviante Forgive Me Father 87 Nevěrnou Češku vzrušuje nebezpečí

The post Deviante Forgive Me Father 87 Nevěrnou Češku vzrušuje nebezpečí appeared first on Porno-České.cz.

projít na článek

Euforie a vztah k mistrovi

Jiří Vacek ... Dosažení Já není vůbec důvodem nějakého rozchodu s mistrem, ale právě naopak: je důvodem k velké vděčnosti k mistrovi, který nám za cenu velké oběti k poznání pomohl. Nemáme jej proto opouštět, osamostatňovat se nebo se dokonce vyhraňova

projít na článek

Nastražte uši proti nebezpečí: Naslouchací zařízení pro zvýšení bezpečnosti motorkářů

Sluch hraje při jízdě na motorce velice důležitou roli, helma ale může ovlivnit velké množství zvuků, které byste mohli zavnímat. To by se nyní mohlo změnit. Technologická firma Resonar vyvinula technologii zvanou bat 8D, která nezesiluje ani neupravuje o

projít na článek