Nebezpečná dálnice, víme proč?

Jezdíte po D1? Někteří z vás jistě ano, nebo jste tam již někdy jeli. Asi 17,5 km od Tišnova se hned vedle dálnice nachází devět dřevěných křížů. Dálnice stojí částečně i na pohřebišti, proto je možná v jistých úsecích více nebezpečná - negativní zóna zneuctění památky zemřelých. Pohřebišť se na dálnici kříží více a asi tři místa jsou krajně nebezpečná. K místu Devíti křížů se váže pověst o krvavé svatbě. Místo zde prohledávali i archeologové a pátrali, kdo to vlastně leží pod devíti...

projít na článek

Online kurz

Úvod do univerzálního učení Víme opravdu, kdo jsme? Známe svou pravou podstatu? Víme, odkud přicházíme? Rádi se s Vámi setkáme na našem online kurzu.

projít na článek

Útulný obývák? Víme jak na to!

Pověsit lustr doprostřed pokoje a je to? Záleží na tom, jak se chcete ve svém obýváku cítit. Správně zvolené osvětlení totiž dokáže vykouzlit divy. The post Útulný obývák? Víme jak na to! first appeared on EGLO svítidla.

projít na článek

5 důvodů, proč mít svou osobní vizi

1. Poznáme víc sami sebe Člověk může mít sebelepší auto, ale pokud s ním neumí jezdit, nikdy nevyužije jeho plný výkon. Obdobně je to i s tím, jak známe sami sebe a umíme se sebou pracovat. Každý den se sebou trávíme spoustu času, ale známe se opravdu dob

projít na článek

Edge je stále přesvědčen, že je nejúspornější

Microsoft Edge opět dokazuje, že je nejúpornějším prohlížečem v prostředí Windows 10 Anniversary Update. A my víme proč. Využívá totiž technologie systému, se kterými se ostatní teprve musí naučit pracovat... Které to jsou?

projít na článek

Proč používat laserové snímače polohy?

Víme, že specifikace a výběr správného laserového odměřovacího systému jsou pro vás důležité. Chtěli bychom, abyste si byli jisti volbou správného řešení pro vaši aplikaci, abyste mohli využít její plný potenciál.

projít na článek