Proč používat laserové snímače polohy?

Víme, že specifikace a výběr správného laserového odměřovacího systému jsou pro vás důležité. Chtěli bychom, abyste si byli jisti volbou správného řešení pro vaši aplikaci, abyste mohli využít její plný potenciál.

projít na článek

Interferometrické laserové snímače

Společnost Renishaw poskytuje vysoce výkonné laserové interferometrické systémy odměřování polohy pro OEM výrobce strojů, od velkých systémů v leteckém průmyslu až po přesné stroje ve výrobě polovodičů,

projít na článek

Laserové snímače s dlouhým dosahem

Laserová hlava Renishaw HS20 je základním prvkem bezkontaktního interferometrického laserového odměřovacího systému pro odměřování polohy na dlouhých osách nebo při vysokých rychlostech pohybu.

projít na článek

Tento dokument popisuje algoritmy absolutního snímače RESOLUTE™ pro určování a kontroly polohy

Tento dokument přehledně uvádí použití absolutního snímače RESOLUTE™ a podrobně popisuje bezpečnostní aspekty jeho algoritmů pro určování a kontrolu polohy.

projít na článek

Proč používat laserové interferometrické snímače?

Laserový interferometr je dosud nejvyspělejší technologie, používaná pro přesnou zpětnou vazbu. Je schopen poskytovat nejjemnější rozlišení a nejvyšší přesnost. RLE přivádí laserový paprsek optickým vláknem přímo ke vzdáleným jednotkám, které obsahují tak

projít na článek

Aplikace pro laserové odměřovací systémy

Laserové odměřovací systémy nebo interferometry pro měření polohy se často používají v aplikacích vyžadujících nejvyšší přesnost.

projít na článek