Proč používat laserové interferometrické snímače?

Laserový interferometr je dosud nejvyspělejší technologie, používaná pro přesnou zpětnou vazbu. Je schopen poskytovat nejjemnější rozlišení a nejvyšší přesnost. RLE přivádí laserový paprsek optickým vláknem přímo ke vzdáleným jednotkám, které obsahují také optiku interferometru a detektor. Tato metoda poskytuje RLE řadu důležitých výhod, které minimalizují dobu integrace a složitost.

projít na článek

Interferometrické laserové snímače

Společnost Renishaw poskytuje vysoce výkonné laserové interferometrické systémy odměřování polohy pro OEM výrobce strojů, od velkých systémů v leteckém průmyslu až po přesné stroje ve výrobě polovodičů,

projít na článek

Proč používat laserové snímače polohy?

Víme, že specifikace a výběr správného laserového odměřovacího systému jsou pro vás důležité. Chtěli bychom, abyste si byli jisti volbou správného řešení pro vaši aplikaci, abyste mohli využít její plný potenciál.

projít na článek

Laserové snímače s dlouhým dosahem

Laserová hlava Renishaw HS20 je základním prvkem bezkontaktního interferometrického laserového odměřovacího systému pro odměřování polohy na dlouhých osách nebo při vysokých rychlostech pohybu.

projít na článek

Kouzlo krásy v době laserové

Kouzlo krásy v době laserové Přečíst článek v PDF. MARTA MOIDLOVÁ, primářka kliniky LaserPIastic, jako jedna z prvních u nás začala léčit a omlazovat kůži laserovými přístroji. Uznávaná dermatoložka o laserech a jejich využití přednáší na mezinárodních ko

projít na článek

Centrum stahování pro optické snímače

Stáhněte si dokumentaci, výkresy, certifikáty nebo software pro všechny optické snímače Renishaw.

projít na článek