Nebezpečná dovolená

Máte pocit, že Turecko nebo Egypt už nejsou bezpečné destinace? Je pravda, že v současné době se lidé začínají obávat cestování a některé destinace nejsou tak bezpečné jako dříve. Dovolíme si Vám představit destinace, které jsou opravdu krajně nebezpečné a kde byste rozhodně neměli vyrážet na dovolenou. Demokratická republika Kongo tato rozhodně ne demokratická země je zmítána už desetiletí hroznými občanskými válkami a rozhodně není vhodná pro žádné turisty. Thajsko jedna z nejoblíbenějších zemí často navštěvovanou turisty má své velmi nebezpečné lokality, kde je mimořádně nadprůměrná násilná trestná činnost. Jamajka tato země je podobně jako Thajsko oblíbeným cílem turistů, ale i zde se nachází místa, které není vhodné vyhledávat. Jihoafrická republika tato země mohla být mimořádně přitažlivá pro turisty, protože se zde nachází skvostná příroda a je zde mírné příjemné podnebí, ale také největší zločinnost na světě, kde si účty vyřizují různé zločinecké gangy. Guatemala země narkomafií by rozhodně neměla stát ve hledáčku turistů. Čadská republika sídlo teroristické skupiny. Bangladéš zemi, kterou sužuje kriminalita a extrémní výkyvy počasí. Mali patří mezi další země, kde je silná teroristická základna Libanon i zde hrozí rizika bombových útoků Filipíny filipínský prezident vyhlásil válku narkomafii, ozbrojené složky zde střílí překupníky drog, ale často se obětí stanou i turisté. Samozřejmě nebezpečných zemí najdeme mnohem více. Irák, Palestina, Afghánistán, Jemen, to vše jsou země, kde by rozhodně turista nevyrazil. Když se posuzuje bezpečnost, je třeba také brát v potaz zdravotní nebezpečí. Někde hrozí obrovské riziko nákazy nebezpečných nemocí. Toto se týká především Afrických zemí. Také je třeba zmínit další riziko a tím je nekvalitní infrastruktura. V tomto ohledu najdeme až desítky rizikových zemí. Článek Nebezpečná dovolená se nejdříve objevil na E-cafm.

  • Web: E-cafm
  • Aktualizace: 14.5.2023
projít na článek

Nebezpečná dálnice, víme proč?

Jezdíte po D1? Někteří z vás jistě ano, nebo jste tam již někdy jeli. Asi 17,5 km od Tišnova se hned vedle dálnice nachází devět dřevěných křížů. Dálnice stojí částečně i na pohřebišti, proto je možná v jistých úsecích více nebezpečná - negativní zóna

projít na článek

Celozávodní dovolená

Wetest Pneu Celozávodní dovolená Vážení zákazníci. V období od 27.12.2023 29.12.2023 bude v naší společnosti probíhat celozávodní dovolená. Článek Celozávodní dovolená se nejdříve objevil na Wetest Pneu.

projít na článek

Dovolená

Vážení přátelé a kamarádi Oznanuj že ode dneška 23.12 do 06.01.2020 - dovolená. Přeji Vám krásné prožití svátků.

projít na článek

Prodej travel domén

V rámci úklidu portfolia nabízím cestovatelské domény. Na některých je obsah a menší návštěvnost. dotovanadovolena.cz + dotovana-dovolena.cz dovolenakorfu.cz + dovolena-korfu.cz dovolena-spanelsko.cz dovolenabulharsko.cz dovolenaitalie.cz faliraki.cz feth

projít na článek

Celozávodní dovolená 2023

Ve dnech 17.7.- 28.7. 2023 proběhne celozávodní dovolená. Více informací Čtěte více Článek Celozávodní dovolená 2023 se nejdříve objevil na KOS.

projít na článek