Nechte své oči odpočinout od počítače

Nebojte, vypínat ho uprostřed pracovní doby nemusíte. Ulevte svým očím novými čočkami Varilux Eyezen, které jsou pro digitální život přímo určeny. Sníží únavu Vašeho zraku a budou jej chránit před modrofialovým světlem z monitorů. Zastavte se, vice informaci vám poskytneme v optice. The post Nechte své oči odpočinout od počítače appeared first on Oční optika Teplice.

projít na článek

Dovolená u moře: 5 nejlepších destinací

Chcete si po náročném roce odpočinout na dovolené u moře? Nechcete ale, aby to stálo majlant? V tom případě jste na správném místě. Poradíme, na jaká krásná a ne zcela známá místa se vydat, co tam dělat a jak na tom ušetřit.

projít na článek

Nepotřebujete počítač?

Asociace Nabízíme oddílům dva vyřazené počítače z užívání na ústředí. Nemáte zájem? Počítače nejsou kompatibilní s Windows 11, jde jen Windows 10, jehož podpora končí v říjnu roku 2025. Pak lze používat například s Linuxem. Staré jsou cca 10 let, ale na

projít na článek

TOP 5 nejlepší hry na PC

Jste ve stresu? Potřebujete si odpočinout od reality nebo práce? Dlouhé letní večery? Odreagujte se při hraní těch nejlepších PC her. Ponořte se do světa her, zahrajte si na bohy a tvořte osudy svých postav podle svých představ!

projít na článek

Řiďte bezpečně a nechte své oči odpočívat bez ohledu na denní či noční dobu a počasí.

Brýlové čočky EyeDrive Vám při řízení zajistí ostrý obraz a široké zorné pole bez rušivého oslňování. Dojeďte vždy bezpečně! Nove brylove cocky nejen pro ridice! Více na www.eyedrive.cz. The post Řiďte bezpečně a nechte své oči odpočívat bez ohledu na den

projít na článek

Muziker.cz: Kdo nehraje s námi, hraje proti nám!

Přemýšlíte, jak zabavit své děti? Jak jim ukázat, že se dá čas trávit zábavně i bez počítače? Nebo se sami chcete naučit hrát na hudební nástroj? Jen do toho! Obchod Muziker je inspirací pro všechny hudební nadšence.

projít na článek