Řiďte bezpečně a nechte své oči odpočívat bez ohledu na denní či noční dobu a počasí.

Brýlové čočky EyeDrive Vám při řízení zajistí ostrý obraz a široké zorné pole bez rušivého oslňování. Dojeďte vždy bezpečně! Nove brylove cocky nejen pro ridice! Více na www.eyedrive.cz. The post Řiďte bezpečně a nechte své oči odpočívat bez ohledu na denní či noční dobu a počasí. appeared first on Oční optika Teplice.

projít na článek

Jak vytvořit aplikaci počasí v Excelu VBA

Řešil jsem otázku, jak získat aktuální údaje o počasí pomocí VBA. Na Internetu je řada nástrojů. Vybral jsem jednoduchou a funkční aplikaci, která zobrazí informace o počasí v zadaném městě.

projít na článek

Denní stacionář v domově s pečovatelskou službou Dobříš

V lednu 2023 jsme dokončili montáž interiérového vybavení ,,Denního stacionáře  v Dobříši. Zakázku jsme realizovali pro stavební firmu VISTORIA a.s. Praha.

projít na článek

Jarní speciál: BOTY

Zatím si stále užíváme tak trochu aprílové počasí – chvilku prší, chvilku svítí slunce. Jak se na takové počasí správné obout? Vybíráme nejlepší boty na jaro!

projít na článek

VC Ptýrov

V sobotu 26.8.2023 probíhala v nedalekém Ptýrově Velká noční cena. Využili jsme tedy příležitosti a vyrazili jsme se podívat na naše ,,kolegy" z velkých parkurů. Již tradičně před samotnou Velkou cenou probíhala soutěž štafet, u které je vždy, i díky vtip

projít na článek

Nechte své oči odpočinout od počítače

Nebojte, vypínat ho uprostřed pracovní doby nemusíte. Ulevte svým očím novými čočkami Varilux Eyezen, které jsou pro digitální život přímo určeny. Sníží únavu Vašeho zraku a budou jej chránit před modrofialovým světlem z monitorů. Zastavte se, vice inform

projít na článek