NĚCO SLADKÉHO NA ZUB

Pomerančové sušenky s kurkumou : hladká mouka 180 g máslo 65 g med 4 PL kůra z ½ pomeranče šťáva z pomeranče 5 PL kurkura ½ ČL prášek do pečiva 1 ČL Suroviny zpracovat v těsto, zabalit do potravinářské folie a dát do lednice odpočinout na 30minut. Poté vyválíme placku cca 0,5 cca...

projít na článek

Zdravá výživa – jak omezit chuť na sladké

Chtěli byste jíst lépe, kvalitněji a zdravěji, což se vám celkem daří, co do konzumace ovoce, zeleniny a dalších zdravý prospěšných věcí, ale neustále vás honí mlsná a vy se nemůžete zbavit pocitu, že máte chuť na něco sladkého? Neumíte si představit, že

projít na článek

Nabízíme vám sazenice té nejvyšší jakosti

Mít co nejlepší zahrádku, to znamená mít tam také zasazeno něco, co vám ponese nějakou úrodu. Nejlépe něco sladkého, něco šťavnatého, něco, co báječně chutná a dá se zpracovat na tisíc a jeden způsob, nebo jíst jen tak, hned po utržení. Ano, tušíte správn

projít na článek

Nová nabídka pečiva v Trefě Družba

Přijměte pozvání na rozšířenou nabídku sladkého jemného pečiva do českobudějovické Trefy Družba. V novém úseku na vás čeká bohatá nabídka těch nejlepších výrobků od regionálních pekařů.

projít na článek

Jahodová bublanina

Léto plné slunce a čerstvého sladkého ovoce, na stole voní bublanina jako od babičky. Není typičtějšího letního moučníku pro českou  kuchyni, než je lahodná bublanina. Nejlepší je s jahodami, které bublanině dodají skvělou chuť, šťavnatost a hezký barevný

projít na článek

Veganské makronky

Makronky. Mandlové cukroví. Tuto lahodnou pečenou pochoutku zná asi většina milovníků sladkého. Před pár lety to byl obrovský hit, jehož popularita přetrvává i do dnešních dnů.  A kdy jindy se pustit do pečení sladkostí, když ne před vánočními svátky. Tut

projít na článek