Nejdiskutovanější róby z Karlových Varů: Jitka Čvančarová a Andrea Verešová zaujmou každý rok

Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech je jednou z nejvýznamnějších kulturních akcí. Zahajovací ceremoniál, bujaré večírky, filmové premiéry, to jsou příležitosti, při kterých známé osobnosti podléhají nemilosrdnému oku módní policie. A tyto modely nenechaly v minulosti nikoho chladným.

projít na článek

Nejlepší historky z Varů: Dneska už sekají latinu, ale pít uměly. Geislerová s Gottovou za to uměly vzít

Festival v Karlových Varech je prestižní akce, o tom žádná. Tak nějak ovšem v tento filmový svátek lidi začnou vlčet. Možná je to erupcemi na slunci nebo tam rozlévají lektvar z jednorožce. Já se omlouvám, že tyhle momenty ”zase někdo vytahuje”. Když ony

projít na článek

Archeoskanzen Trocnov se prezentoval na 57. ročníku MFF v Karlových Varech

Na začátku července zástupci Jihočeské centrály cestovního ruchu reprezentovali Jihočeskou filmovou kancelář na 57. ročníku prestižního Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Velmi nás těší, že na setkání s předními profesionály filmového p

projít na článek

Schneiderová nebo Plodková? Podle návrháře Lukáše Macháčka bývá hvězdou Varů někdo jiný

Blíží se karlovarský filmový festival a s tím i červený koberec, kde se budou české hvězdy předhánět v dech beroucích róbách. Podle módního návrháře Lukáše Macháčka by šaty neměly působit vulgárně. Kdo je podle něj největší hvězdou Varů?

projít na článek

Móda z Varů podle psychologie barev: Co prozradila růžová na Čvančarovou a pivní šaty na Geislerovou

Jaké šaty obléknou významné tváře filmu a šoubyznysu? To napjatě očekáváme každý rok. 57. ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary jsou v plném proudu. Pojďte se s námi podívat na outfity z trochu jiné perspektivy.

projít na článek

NOVÁ POBOČKA CENTRA!!!

V září 2017 otevíráme novou pobočku Psychoterapeutického centra Řipská. Na adresu Senovážné nám. 23 se přesunou KBT terapeutky Mgr. Jitka Záhorská a Dr. Lucie Bělohlávková.

projít na článek