Nejlepší historky z Varů: Dneska už sekají latinu, ale pít uměly. Geislerová s Gottovou za to uměly vzít

Festival v Karlových Varech je prestižní akce, o tom žádná. Tak nějak ovšem v tento filmový svátek lidi začnou vlčet. Možná je to erupcemi na slunci nebo tam rozlévají lektvar z jednorožce. Já se omlouvám, že tyhle momenty ”zase někdo vytahuje”. Když ony to jsou vlastně úsměvné vzpomínky.

projít na článek

Schneiderová nebo Plodková? Podle návrháře Lukáše Macháčka bývá hvězdou Varů někdo jiný

Blíží se karlovarský filmový festival a s tím i červený koberec, kde se budou české hvězdy předhánět v dech beroucích róbách. Podle módního návrháře Lukáše Macháčka by šaty neměly působit vulgárně. Kdo je podle něj největší hvězdou Varů?

projít na článek

Na dovolenou podle knih a filmů: Želary a Žítková - zavede vás na ně Kateřina Tučková a Anna Geislerová

Proč milujeme film Želary? Protože jde o dojemnou love story, která vezme za srdce snad každého. A čím nás fascinuje román Žítkovské bohyně? Rodinným tajemstvím i magií tradičního léčitelství. Oba příběhy však mají jedno společné - odehrávají se v tajemné

projít na článek

Móda z Varů podle psychologie barev: Co prozradila růžová na Čvančarovou a pivní šaty na Geislerovou

Jaké šaty obléknou významné tváře filmu a šoubyznysu? To napjatě očekáváme každý rok. 57. ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary jsou v plném proudu. Pojďte se s námi podívat na outfity z trochu jiné perspektivy.

projít na článek

Dvacetiletý DiCaprio nebo fešák Travolta. Podívejte na fotografie nejzářivějších hvězd Varů z minulosti

Karlovy Vary už zažily něco slavných obličejů a jsou to z velké míry i světové stars, které sem každoročně vábí filmové fanoušky. Málokdy se naskytne příležitost vidět idoly zblízka. Vzpomínáte, kdo nás v minulosti poctil svou přítomností?

projít na článek

Nejdiskutovanější róby z Karlových Varů: Jitka Čvančarová a Andrea Verešová zaujmou každý rok

Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech je jednou z nejvýznamnějších kulturních akcí. Zahajovací ceremoniál, bujaré večírky, filmové premiéry, to jsou příležitosti, při kterých známé osobnosti podléhají nemilosrdnému oku módní policie. A tyto mode

projít na článek