Nejlepší hry na Facebooku, které chytí a nepustí!

Dnes už neplatí, že jsou hry pouze pro děti. Zahrajte si i vy přes váš Facebooku ty nejlepší hry, které právě frčí. Pokud jste do teď nic na Facebooku nehráli, určitě začněte. Na Facebooku můžete najít nepřeberné množství her, které zvládnete i přesto, že nejste zrovna počítačoví mágové. Farmville 2 Tato hra je již několik let nejhranější hrou na Facebooku. Velké oblíbenosti se netěší jen mezi dětmi, ale také i mezi dospělými. Jedná se o velmi pěkně graficky zpracovaný simulátor. Vy jste v roli farmáře, který obhospodařuje svůj pozemek. Během vaší práce sbíráte zkušenosti, díky kterým se vám odemykají pozemky a nové vymoženosti. Vypěstované suroviny můžete prodat nebo z nich vyrábět a péct. Postupem času můžete nakoupit i dobytek. Je však nutné se o svá políčka starat, jinak vám úroda uschne. Angry Birds Friends Pokud neznáte tuto již kultovní hru, je nejvyšší čas se seznámit. Jde o hru, která je zařazená do hlavolamů, ale nenechte se zmást. Cílem hry je pomocí ptáků pobít zelená prasata. Hra je navíc zpestřena různými herními koly, které jsou situovány do aktuálního ročního období. Ve hře můžete dokonce soutěžit se svými facebookovými přáteli. Candy Crush Saga Opět velmi oblíbená hra, která vás chytí a nepustí. Jde o zábavné plnění úkolů v barevném poly. Jde o něco jako puzzle, kdy spojujete sladkosti stejné barvy do různých tvarů. Podle toho kolik jich spojíte a jak se objeví bonusové sladkosti, které vám přihrají více bodů a pomohou vám úkol dokončit. Vše je velmi pěkně graficky zpracované, příjemné růžové prostředí vás vtáhne raz, dva. Bubble Witch Saga Princip této hry je prostý. Střílíte barevné koule z čarodějnického kotle. Aby to nebylo příliš jednoduché, musíte se strefovat do koulí stejné barvy, které postupně ubývají. Nutné je nahrát určitý počet bodů, který je třeba ke splnění kola. Věříme, že se vám hry budou líbit, zabaví vás a pobaví. Článek Nejlepší hry na Facebooku, které chytí a nepustí! se nejdříve objevil na Novaizol.

projít na článek

Erbenové se rozplynul sen o třetím titulu

Česká reprezentantka Helena Erbenová měla o nadcházejícím víkendu v Cogne bojovat na mistrovství světa v zimním triatlonu o třetí titul světové šampionky v řadě. Bohužel zdravotní stav jí do Itálie nepustí. Český triatlon tak přišel o žhavé medailové želí

projít na článek

PANAS na facebooku

Navštivte také náš Facebook! Pro získávání aktuálních informací můžete využívat naše oficiální facebookové stránky. PANAS na facebooku viz. Daniela Regalová v Default. Značky: Firemní sdělení.

projít na článek

Únavová zlomenina nohy nepustí triatleta Čelůstku na mistrovství

To, o čem se zatím pouze spekulovalo, se nyní potvrdilo. Český reprezentant v olympijském triatlonu Jan Čelůstka vynechá kvůli únavové zlomenině v nártu levé nohy mistrovství Evropy, které je na programu v polovině června v Turecku.

projít na článek

Majerovky na Facebooku a odběr aktualit pomocí RSS kanálu

Děkujeme našemu příznivci Milhausovi, který nezištně, náhle a překvapivě zřídil profil Majerovek na Facebooku a zařídil možnost odběru aktualit z těchto stránek pomocí RSS kanálu ! Linky najdete v odkazech vpravo.

projít na článek

Zřízení profilu na Facebooku.

Zřízení profilu na Facebooku - Tepelné hospodářství Kadaň.

projít na článek