Nejúspěšnější rok v historii prodejů značky Kia v ČR

Společnost KIA MOTORS CZECH prodala v České republice v roce 2017 9 231 vozů, o 293 více než v roce 2016, a poprvé v historii značky překonala na českém trhu hranici 9 tisíc vozů.

projít na článek

Nárůst prodejů značky Kia v Evropě

Podle nových údajů, které zveřejnila Evropská asociace výrobců automobilů (ACEA), zaznamenala Kia nejlepší čtvrtletní výsledky svých prodejů v historii značky - v 1. čtvrtletí by

projít na článek

Kia eviduje celosvětový nárůst prodejů o 2,4 %

Automobilka KIA oznámila výsledky svých celosvětových prodejů osobních vozidel, vozidel pro volný čas a užitkových vozidel za rok 2018.

projít na článek

BMW Group zůstává světovou jedničkou mezi prémiovými výrobci automobilů

BMW Group v roce 2017 opět dosáhla nejvyšších prodejů v historii. Je to sedmý rok v řadě, kdy ustavila nový prodejní rekord.

projít na článek

Peugeot odhaluje monumentálního lva, nového velvyslance značky

Peugeot představí 8. března na ženevském autosalonu lva mimořádných proporcí, sochu symbolizující hrdost, sílu a excelentnost a více než dvě století dlouhou historii značky.

projít na článek

Benelli Leoncino, čistokrevný scrambler

Figurka lvíčete na předním blatníku připomíná sošky na kapotách Jaguárů a symbolizuje dlouhé historické dědictví značky založené v roce 1911. Leoncino totiž znamená italsky lvíče a pod tímto názvem se po válce prodával vůbec nejúspěšnější model Benelli.

projít na článek