Největší akčňák roku bude online už po měsíci v kinech. Nečekaně propadl

Šlo o jeden z nejočekávanějších filmů letošního roku. Jenže nakonec nejnovější část ságy Šíleného Maxe v kinech nenaplnila očekávání a víceméně propadla. Nyní se studio Warner Bros. pokusí získat peníze od diváků, kteří do kin nevyrazili a vystačí si se sledováním filmu v pohodlí domova.

projít na článek

Největší turné v historii SABATON se v říjnu objeví v kinech

Poté, co v desítkách muzeí po celém světě promítli svůj hudební dokument, chystají SABATON další hromadný filmový zážitek. 11. října se bude ve vybraných kinech promítat koncertní snímek The Tour To End All Tours.

projít na článek

Furiosa bude online v rekordním čase! Film, na který se budete chtít podívat znovu

Špatné kasovní výsledky jinak chváleného filmu Furiosa: Sága Šíleného Maxe výrazně urychlily jeho uvedení v digitálním prostoru. Kdy a kde budeme moci velkolepou podívanou zhlédnout online? Podle společnosti Warner Bros. Discovery Home Entertainment bude

projít na článek

Nový díl Hunger Games brzy v kinech! Je prequelem původní série

Nový přírůstek v sérii Hunger Games nese podtitul Balada o ptácích a hadech. Odehrává se více jak 60 let před posledním dílem, díky čemuž mohou diváci poznat trochu z minulosti Corionaluse Snowa, budoucího ředitele Panemu. Na boj na život a na smrt v Hlad

projít na článek

GHOST vtrhnou do kin se svým koncertním obřadem už za měsíc

Koncertní film švédských okultních rockerů s názvem „Rite Here Rite Now“ se bude promítat také v českých kinech 20. a 22. června. Kam můžete na film zajít?

projít na článek

Unikátní koncert GHOST budou vysílat kina

Celovečerní film, který zachycuje unikátní vystoupení švédských temných kněží GHOST, se bude vysílat v kinech po celém světě 20. a 22. června.

projít na článek