Největší turné v historii SABATON se v říjnu objeví v kinech

Poté, co v desítkách muzeí po celém světě promítli svůj hudební dokument, chystají SABATON další hromadný filmový zážitek. 11. října se bude ve vybraných kinech promítat koncertní snímek The Tour To End All Tours.

projít na článek

Největší akčňák roku bude online už po měsíci v kinech. Nečekaně propadl

Šlo o jeden z nejočekávanějších filmů letošního roku. Jenže nakonec nejnovější část ságy Šíleného Maxe v kinech nenaplnila očekávání a víceméně propadla. Nyní se studio Warner Bros. pokusí získat peníze od diváků, kteří do kin nevyrazili a vystačí si se s

projít na článek

Nový díl Hunger Games brzy v kinech! Je prequelem původní série

Nový přírůstek v sérii Hunger Games nese podtitul Balada o ptácích a hadech. Odehrává se více jak 60 let před posledním dílem, díky čemuž mohou diváci poznat trochu z minulosti Corionaluse Snowa, budoucího ředitele Panemu. Na boj na život a na smrt v Hlad

projít na článek

AC/DC zahájili své evropské turné v Německu. Na co se můžeme těšit v Bratislavě?

Legendární hardrockeři AC/DC zahájili své evropské turné „Power Up“ v pátek 17. května v německém Gelsenkirchenu. Co můžeme čekat od vystoupení v Bratislavě? Mrkněte na pár videí od fanoušků.

projít na článek

AC/DC sdílí první profi video z aktuálního turné. Nalaďte se na Bratislavu!

AC/DC zahájili své evropské turné „Power Up“ v pátek 17. května v Německu a 29. května zahráli ve španělské Seville. Odtud také pochází první profesionální video, které bylo natočeno pro YouTube kanál Europa Press Andalucía.

projít na článek

LINKIN PARK údajně na příští rok plánují comebackové turné, zpívat by jim měla žena

Sedm let od smrti zpěváka Chestera Benningtona začínají sílit spekulace o možném comebackovém turné LINKIN PARK. Živí je zpráva prestižního magazínu Billboard, podle kterého by k němu mělo dojít v příštím roce.

projít na článek