NEJVĚTŠÍ SILOU VE VESMÍRU JE ENERGIE LÁSKY

Z e všech divů, které nám život bohatě nabízí, není nic mocnějšího než láska. Láska je zázračná čarodějka. Přináší oslnivé světlo tam, kde panovala temnota. Dává naději tam, kde převažovalo zoufalství. Láska dokáže dát naší existenci obrovský smysl. Je to léčivá energie Vesmíru. Láska je velká odvaha. Dává nám sílu pokračovat a žít.

projít na článek

Dotkneme se vesmíru?

 1. testovací let projektu Dotkni se vesmíru - a Ondra s Mikešem zabodovaliDotkneme se vesmíru? Na tuto otázku Vám odpoví Laborky.cz jednohlasně:" Ano!". Díky Laborkám.cz se naše škola stala partnerem a zároveň i členem projektu Dotkni se vesmíru. 

projít na článek

ŽIJME SVÉ DNY SÍLOU SRDCE

Čím čistější budeme mít myšlenky, tím zdravější bude naše mysl, i tělo, a tím větší ochrana Vesmíru se nám na cestě životem dostane. To je má cesta.. to je má vesmírná pouť.

projít na článek

VELIKONOČNÍ PŘÍVAL VESMÍRNÉ ENERGIE

Právě dnes ukazují přístroje, měřicí energii z Vesmíru, další mega přívaly světla.. To proto, abychom ztratili, co již nepotřebujeme a získali prostor pro Sebe. Užívám si své tady a teď. Doma na farmě. Koupání v proudu boží energie.. S vděčností děkuji

projít na článek

LÉČENÍ MORÁLNÍMI SILAMI

Nejdůležitější silou v životě je LÁSKA. Je samotnou podstatou života ve vesmíru. Když odněkud LÁSKA odejde, TO, co tam dosud žilo v radosti, začne odumírat. Už to není ONO. Chybí radost, naplnění, štěstí. Kde je LÁSKA, tam je život. Kde LÁSKA není, tam je

projít na článek

MOJE VELIKONOČNÍ MODLITBA

Ve jménu Nejvyššího principu Vesmíru, ve jménu Lásky, prosím Tě Otče o přízeň, aby mi bylo pomoženo napravit vše, co jsem kdy pokazila, abych srovnala vztahy, které jsem svou nevědomostí narušila.

projít na článek