Mořské řasy jsou výbornou potravinou už pro svůj mořský původ. Jsou pomalu rostoucí zeleninou na mořském dně, jsou ohebné a pružné a tyto vlastnosti mohou předat i našemu tělu. Obsahují až 15krát více minerálních látek než zelenina. Řasy a chaluhy můžeme s úspěchem používat jako doplňkovou léčbu u všech nemocí, navíc mají i omlazující a zkrášlující účinky.
Většina zeleniny, která je na pultech supermarketů, pochází z Almerie ve Španělsku. Tato oblast, dříve chudá, je nyní zeleninovou fabrikou Evropy. Vše, co se tu vyrábí, se pro supermarkety rovnou balí a expeduje. Ze satelitu Almerie vypadá, jako bílý flek
projít na článekHausgemachte sulze Domácí sulc z vepřového masa, kyselá okurka, kořenová zelenina, vejce, petrželka, žitný chléb 109,- Tiroler Grostl Restované brambory s vepřovým masem a slaninou, zlatavá cibulka, volské oko, pažitka 169,- Tafelspitz V silném vývaru taž
projít na článekZelená zelenina chrání tělo před patogenními bakterie. Přidání listové (tj. zelené) zeleniny do jídelníčku má rozhodující vliv na růst imunitních buněk, které udržují střeva v dobré kondici. mi – takový je závěr australských vědců z Ústavu molekulární i
projít na článekChlorella je řasa, která je užívána nejen pro vysoký obsah chlorofylu, ale hlavně proto, že pro člověka představuje jeden z nejbohatších zdrojů vitamínů, minerálů, bílkovin a dalších vzácných látek, takže je chlorella často označována za nejzdravější
projít na článekVěděli jste, že tato extra zdravá bylinka obsahuje více železa než špenát a více vitamínu C než citron či pomeranč? Kromě toho je plná dalších prospěšných látek a má téměř nekončící seznam pozitivních a léčivých účinků na náš organismus. Dokonce ji někter
projít na článek