NENÍ TO APRÍL!

Od 1.4. 2014 Opět jarní akce na dentální hygienu. Ušetříte 1.301,- Kč.

projít na článek

Apríl 2021 na Vysočině

Růst medvědího česneku letos zastavilo aprílové počasí. Medvědí česnek je pod sněhovou nadílkou. Vysoké teploty na konci března sice vytáhly medvědí česnek poměrně rychle ven. Ale začátek dubna se veze na vlně aprílu a tak můžeme pozorovat listy česneku v

projít na článek

Czech Funk@Chapeaurouge

  CZECHFUNK.COM ► 1.4. Chapeaurouge Nebojte!Opravdu to není žádný Apríl, ale holá skutečnost. Na Velikonoční pondělí 1.dubna startuje v pražském klubu Chapeaurouge zbrusu nová noc plná funku, soulu, disca a rare groovů pod taktovkou CZECHFUNK.

projít na článek

Velikonoční dárek

Všichni hosté ubytovaní vnašem hotelu vprůbehu velikonočních svátků održí dárek! 1x lahev šumivého vína na pokoj vpondělí tradiční velikonoční vyšlehání žen a dívek ředitelem hotelu   A NENÍ TO APRÍL!!!! Dárek zabalit a zpět na Velikonoce na Svatém Tomá

projít na článek

Jarní fotografování

Sice je ještě zimaale zdá se, že je tu již apríl Aktuálně nabízím projekt jarního focení v Brně, nebo v okolí. Podrobnosti rád upřesním na vyžádání. The post Jarní fotografování appeared first on Roman Mácha.

projít na článek

We moved to MAYHOUSE

We are growing and have been looking for a new and suitable office for quite some time. We are finally happy to announce that we moved to new premises in Prague - from April 2022 you can find as at the MAYHOUSE building in Prague 4. MAYHOUSE building 5.

projít na článek