Neoprávněné vyhrožování exekucemi motoristům

Jste si jisti, že na povinném ručení nedlužíte ani korunu? Přesto Vám přišlo oznámení o možné exekuci? Říkáte si, že je to jak ve zlém snu? Ano, přesně tato situace se může stát každému, kdo má pojištěný vůz na své jméno. Neoprávněné vyhrožování exekucí motoristům není nic neobvyklého. Na vině jsou Ministerstvo dopravy a Česká kancelář pojistitelů.

projít na článek

Co dělat při neoprávněné exekuci

Neoprávněná exekuce je v České republice poměrně běžným pojmem. Z různých médií se doslýcháme o případech, kdy dojde k neoprávněné mobiliární exekuci na majetku příbuzných a blízkých dlužníka.

projít na článek

Jak efektivně řešit exekuce?

Exekuce není nic příjemného pro nikoho z nás, obzvláště, jestliže nemáme dostatek zkušeností v oblasti řešení exekucí. Správným řešením je proto spolupráce s finančními profesionály, kteří se exekucemi zabývají každý den, takové naleznete ve společnosti

projít na článek

Přibývá lidí se 4 a více exekucemi

Dle posledních průzkumů v České republice klesá počet obyvatel, kteří mají exekuci, naopak ale stoupá počet těch, kteří mají ne jednu nebo dvě exekuce, ale i 4 a více.

projít na článek

Neoprávněná exekuce - jak postupovat

Může se stát, že se věci člověka, který nic nedluží, dostanou do hledáčku exekutora. Jak se bránit ve chvíli, kdy vás exekutor připravuje neoprávněně o vaše věci?

projít na článek

Žena si neoprávněně opatřovala léky, nyní jí hrozí až osm let vězení

Kriminalisté z libereckého 1. oddělení obecné kriminality se v červenci minulého roku začali zabývat podezřením na přechovávání omamné a psychotropní látky jménem Zolpidem. Jedná se o léčivo, které se používá ke krátkodobé léčbě nespavosti a některých moz

projít na článek