NetBSD mění přístup k AI, vyšel Murena /e/OS 2.0

Projekt NetBSD zaujímá stanovisko k předkládání kódu napsaného umělou inteligencí. Firma Murena vydala novou verzi svého operačního systému pro mobilní zařízení /e/OS s číslem 2.0. Vyšel lehký správce oken IceWM 3.5.

projít na článek

Jak přidělit přístup na Sklik

Níže najdete jednoduchý návod, jak přidělit přístup do Skliku novému správci. Návod pro přidání správce do Skliku Přihlašte se do Skliku V horní části menu klikněte na svůj email a zmáčkněte Nastavení Nyní už jen stačí v nastavení správně vyplnit... Přísp

projít na článek

Jak umožnit aplikacím třetích stran přístup k Apple Music na Macu

Jak umožnit aplikacím třetích stran přístup k Apple Music na Macu? Předplatitelé služby Apple Music mají možnost povolit přístup ke své hudební knihovně také aplikacím třetích stran. Díky tomu si pak můžete pouštět hudbu z Apple Music například přes chytr

projít na článek

Krevní tlak podle věku v tabulkách pro muže

Krevní tlak je nejčastějším onemocněním v dnešním světě. Obvykle si myslíme, že normální hodnoty krevního tlaku jsou 120/80 pro všechny věkové skupiny. Ale realita je jiná, naše tělo se mění s věkem a hodnota ideálního krevního tlaku se také mění s věkem.

projít na článek

Vyšel Computerworld 6/2024

Hlavním tématem magazínu je umělá inteligence ve všech jejích podobách v podnikovém prostředí. Nevyhýbáme se ani otázkám kolem etiky, bezpečnosti a práva používání AI ve firmách.

projít na článek

iOS 18 HomeKit zahrnuje přístup pro hosty a další novinky

iOS 18 HomeKit a aplikace Domácnost se na konferenci WWDC příliš neřešily, ale v iOS 18, iPadOS 18 a macOS Sequoia se objeví několik nových funkcí. The post iOS 18 HomeKit zahrnuje přístup pro hosty a další novinky first appeared on Appliště.

projít na článek