Netradiční grilování

V Lysé nad Labem jsme udělali akci s názvem Netradiční grilování. Jednalo se o zábavné posezení s grillem a výrobky firmy Autonábytek Majoroš. Celou akci jsme zaštítili. The post Netradiční grilování first appeared on Autonábytek Majoroš.

projít na článek

Recept na netradiční zelené vánoční cukroví aneb Matcha tea bonbóny

Matcha raw food bonbóny z práškového čaje Matcha, kokosu, kešu másla a raw kokosového nektaru... Zdravé a netradiční vánoční mlsání. Zpestří vaši vánoční nabídku cukroví :-) Přečíst celý recept »

projít na článek

Letní grilovačka ve veggie stylu hodíte na gril klobásku nebo meloun?

Léto, sluníčko, žádný spěch, přátelé, pohoda na zahradě, grilování. Léto jako malované! Ať už je grilování vaší letní tradicí či jste si teprve nedávno koupili gril, pár tipů na čistě rostlinnou grilovačku ... více Článek Letní grilovačka ve veggie stylu

projít na článek

Jste připraveni na grilovací sezónu?

Kdo by neměl rád grilování? Ať už z důvodu záliby ve vaření, jedení či společného trávení pod širým nebem s přáteli či rodinou. Grilování je jednoduché, může být levné a hlavně chutné! Tak zajděte na zahradu, nasbírejte pár cuket, paprik, cibulí a brokoli

projít na článek

Test elektrického Citroenu e-C4 Shine Pack

Test elektrického Citroenu e-C4 s baterií o kapacitě 45 kWh ve výbavě Shine Pack. Netradiční crossover nižší střední třídy s elektrickým pohonem.

projít na článek

Test Hyundai Kona Electric

Test Hyundae Kona Electric v silnější variantě, patří mezi malé SUV bez pohonu všech kol, má zajímavý netradiční design. Vzhledem k velikosti, nabízí slušný vnitřní prostor. V konkurenci elektrických vozů, vyniká nízkou spotřebou a velmi slušným dojezdem.

projít na článek