Next Project: AZ Kvíz

The Ad for Fanta is almost done and here comes the next project: a brand new intro (and inner graphics) for the cult TV game, AZ Kvíz. Lets play!

projít na článek

AZ Kvíz done.

This was BY FAR the smoothest-going project Ive done. It all started with one meeting, where they briefed me with the project and their expectations. Then I did an animatic which was approved only with minor comments. After I made desired adjustments, I

projít na článek

Finished project Sazka Ad

Im very happy when the project is finished quickly to the satisfaction of the client (Sazka) and also the studio (Eallin). Martin asked me to help them with animation and rigging of their project Sazka Advertising. Nothing too fancy there, just a flat sc

projít na článek

Rychlý zábavný kvíz na trénink postřehu a procvičení mozku: Najdi 3 šestky do 8 vteřin! Chytří to dají!

Pokud máte bystrý postřeh a rychle vám to pálí, pak rozhodně nikam neodcházejte. Přinášíme vám jedinečný kvíz, se kterým dokonale potrénujete své kognitivní funkce. Najdete na obrázku 3 šestky?

projít na článek

Kvíz na cvičení postřehu: Najdi 3 rozdíly mezi obrázky karet. Lidé se zdravým mozkem to dají do 10 sekund

Jak jste na tom s bystrým úsudkem a logickým uvažováním? Zvládli byste kvíz na cvičení postřehu? Pokud myslíte, že ano, rovnou si zkuste ten náš. Najdete na obrázcích karet 3 rozdíly?

projít na článek

Kvíz: Jak znáte dějiny své vlasti. Pokud spletete více něž 3 otázky, jste ostuda Čechů a vraťte se na ZŠ

Data, jména, mizivý kontext a otázka: „K čemu mi to bude?” Tak nějak vypadala výuka dějepisu před dvaceti lety. Není divu, že většina žáků tento předmět neměla ráda. Pamatujete si z nekonečného biflování o české historii něco? Zkuste si náš kvíz.

projít na článek