NEXTA CONSULTING - váš partner pro finanční poradenství

NEXTA CONSULTING - váš partner pro finanční poradenství Řešení exekuce a oddlužení, hypotéky, bankovní i nebankovní půjčky, investiční poradenství, pojištění a ostatní finanční služby Společnost NEXTA CONSULTING s.r.o. působí v oblasti finančního poradenství a exekucí již od roku 2009. Hned po svém vzniku se stala jednou z nejprogresivnějších firem, zabývajících se finančním poradenstvím a řešením exekucí. Díky celorepublikové působnosti a kvalitnímu vyškolení našich finančních poradců dosahujeme vysoké roční produkce nejen v oblasti hypoték, ale také v oboru pojištění, investic, řešení exekucí a oddlužení. Spolupracujeme nejen s téměř všemi bankami působícími na našem trhu, ale i s prověřenými investory v oblasti nebankovních půjček. Exekuce a oddlužení Vyřešíme Vaše exekuce s nejnižšími náklady a citlivě nastavíme splátky dle Vašich možností a požadavků, přičemž nemovitost zůstane ve Vašem vlastnictví, aby se zabránilo jakémukoli spekulativnímu nakládání s vaším majetkem. Díky dlouholeté spolupráci se soudními exekutory řešíme problémy s exekucemi diskrétně a bez zbytečných průtahů. Vyřízení hypotéky a půjčky Sjednáme pro vás nejvýhodější hypoteční úvěry, hotovostní bankovní i nebankovní půjčky. A to vše rychle a na míru vašim finančním možnostem. Finanční investice Nyní nabízíme našim investorům úrok od 10 -16 % p.a. (roční úroková sazba) vždy se zajištěním, zástavním či zástavním převodním právem. Více informací o finančním investování naleznete v sekci pro investory. Vyhledávání investorů Hledáte investora pro vaše podnikání nebo naopak hledáte investiční přiležitost? Naší zcela novou činností je hledání investorů a lidí či společností, kteří potřebují investory. Více naleznete v sekci pro investory . Naším cílem je sblížit lidi v tomto oboru, a umožnit jim spolupráci na trhu investic. Realitní činnost Díky spolupráci s několika realitními kancelářemi, NEXTA CONSULTING s.r.o. na svém webu nabízí prodej nemovitostí, které jsou předmětem exekuce, konkursů či jiného omezení vlastnického práva. Kontaktujte nás a získejte půjčku, úvěr či hypotéku Chcete-li se dozvědět více o možnostech poskytnutí bankovní či nebankovní půjčky, kontaktujte nás prostřednictvím formuláře na našem webu nebo telefonicky na čísle 608 815 828. V nejbližším možném termínu Vás budeme kontaktovat e-mailem, nebo telefonicky, abyste mohli s naším pracovníkem probrat podrobnosti týkající se Vaší půjčky, úvěru či hypotéky. Dáváte přednost osobnímu jednání? Navštivte některou z našich poboček pro Pardubice, Vysoké Mýto nebo Svitavy.

projít na článek

Kompletní finanční poradenství vám může ušetřit spoustu peněz

Chcete hypotéku, úvěr, bankovní nebo nebankovní půjčku? V oblasti financování se naše společnost NEXTA Consulting, s.r.o. pohybuje od roku 1999 a za tu dobu jsme získali spoustu spokojených klientů.

projít na článek

Konsolidaci všech půjček může zajistit NEXTA Consulting

Máte úvěry a jejich splátky vám zatěžují pravidelný rodinný rozpočet? Zvolte jednoduchou možnost, a to je jejich spojení do jednoho úvěru díky konsolidaci půjček. NEXTA Consulting, s.r.o., vám zajistí veškeré financování vašich úvěrů.

projít na článek

Hypotéka nebo půjčka přímo vám na míru

Chcete financovat vaší nemovitost nebo jen potřebujete finance na nějaké své vysněné přání v podobě nového auta, dovolené? Ať jsou vaše důvody pro půjčku nebo hypotéku jakékoliv, my ve společnosti NEXTA Consulting s.r.o vám je pomocí naší finanční služby

projít na článek

Potřebujete zprostředkovat nebankovní půjčku?

Tíží Vás finanční situace a hledáte možnosti půjčky? Rozbil se Vám doma spotřebič a nemáte hotové peníze na nový? Ať už potřebujete peníze z jakéhokoliv důvodu, můžete se obrátit na společnost NEXTA Consulting s.r.o., která se zabývá finančním poradenství

projít na článek

Porovnání a zařízení hypotéky bez vstupních poplatků

Chcete si koupit novou nemovitost a nemáte čas na obíhání bankovních institucí? Tak se spojte s NEXTA Consulting, s.r.o., která se pohybuje již desetiletí v oblasti financí a zajistí vám jakékoliv bankovní i nebankovní financování.

projít na článek