Než začneme

Gratuluji k vašemu rozhodnutí nastartovat pozitivní změnu ve svém životě s dōTERRA programem Cleanse and Restore. Zamyslete se prosím nad následujícími čtyřmi otázkami a odpovězte si na ně. Nemusíte tuto stránku nikde zveřejňovat, ale po 30-ti dnech to bude užitečná připomínka vašeho úspěchu. A sdílení lehkého nástinu vašeho procesu bude podmínkou účasti v závěrečném slosování. Při vyplňování pamatujte, že: · “Hora se zdolává krok za krokem”. · Nebuďte k...

projít na článek

Výroba forem - díl 4.

Od tohoto čtvrtého dílu se již budeme zabývat silikonovými formami. Začneme však produktem, díky kterému může vyrobit jak 2D (reliéfní) tak 3D (sošky) v podstatě kdokoliv.

projít na článek

Výpočet čisté mzdy aneb nahlédněte pod ruce své účetní

Hledáte nové zaměstnání a přejete si vědět, kolik za svou práci dostanete, pěkně jednoduše a bez pojmů jako hrubá či superhrubá mzda? Chcete se přesvědčit, že účetní ve vaší stávající firmě neudělala žádnou botu? Podívejte se na pravidla pro výpočet čisté

projít na článek

Jak správně uvařit vejce na jakýkoliv způsob?

Návod pro začátečníky, pokročilé, laiky i profíky. Nebudeme se zdržovat, určitě již máte hlad. Začneme nejoblíbenější úpravou: vejce na tvrdo.

projít na článek

Slovenské Derby ve fotografiích Lenky Sklenákové

Nejvýznamnější meeting slovenského dostihového kalendáře připadl na neděli 14.7.2019. Než se dostaneme k vrcholu dne - Slovenskému Derby - začneme úspěchy českých koní v průběhu dne.

projít na článek

V pátek 28.6. v Jičíně

Vstupujeme do letní sezóny, začneme koncertem v krásném prostředí  Valdštejnské lodžie  v Jičíně, a to v pátek 28.6. ve 20:00. A jak plyne ze seznamu koncertů výše, budeme od konce června až do září k slyšení i vidění na mnoha dalších zajímavých místech.

projít na článek