Skořice se používá jako koření nebo také jako léčivý doplněk stravy. Skořice však lidský organismus neovlivňuje jen pozitivně.
Evropská léková agentura na svých stránkách zveřejňuje výskyt nežádoucích účinků vakcín, které se na území EU podávají v souvislosti s onemocněním COVID-19. Aktualizace nežádoucích účinků probíhá 1 x měsíčně. Pro jednotlivé vakcíny byl k 2.9.2021 tento st
projít na článekV otázce využití skořice jako léku se v poslední době hovoří především o účincích spjatých s potlačováním tvorby a projevů rakovinotvorného bujení. Skořici se v tomto ohledu připisuje schopnost zastavit rozšiřování nežádoucích buněk. V podstatě se skořice
projít na článekMed a skořice působí dohromady velmi blahodárně a zajišťují zdravý stav mysli a těla. I když jsou konzumovány samostatně, mají řadu pozitivních vlivů na lidské zdraví. Med i skořice se používají jednak jako potraviny, jednak jako přírodní léčiva. Nicméně
projít na článekHřebíček jsou poupata hřebíčkovce vonného (latinsky Syzygium aromaticum) sušená na slunci. Mají nasládlé aroma, mírně štiplavou a otupující chuť. Nejvíce je hřebíček rozšířen v kuchyni jako aromatické koření, další využití má v dekoracích a rovněž jsou zn
projít na článek