Hřebíček jsou poupata hřebíčkovce vonného (latinsky Syzygium aromaticum) sušená na slunci. Mají nasládlé aroma, mírně štiplavou a otupující chuť. Nejvíce je hřebíček rozšířen v kuchyni jako aromatické koření, další využití má v dekoracích a rovněž jsou známy jeho léčivé účinky. Stejně jako u všech bylin je třeba i s hřebíčkem nakládat s rozumem, aby nedošlo k předávkování.
Evropská léková agentura na svých stránkách zveřejňuje výskyt nežádoucích účinků vakcín, které se na území EU podávají v souvislosti s onemocněním COVID-19. Aktualizace nežádoucích účinků probíhá 1 x měsíčně. Pro jednotlivé vakcíny byl k 2.9.2021 tento st
projít na článekČervená řepa patří mezi nejzdravější a nejuniverzálnější druhy zeleniny, které můžeme v kuchyni použít.
projít na článekSkořice se používá jako koření nebo také jako léčivý doplněk stravy. Skořice však lidský organismus neovlivňuje jen pozitivně.
projít na článekNedoporučuji. Berte jeden z uvedených léků v dávce, jak je uvedeno v jeho příbalovém letáku. Pokud máte nežádoucí účinky a musíte užívání přerušit nebo lék nezabírá, až potom doporučuji užívat druhý lék. K léku přidejte ostatní opatření proti kinetóze (zv
projít na článek