Nezapomeňte v neděli na Barboru, Báru a Barbaru!

Dne 4. 12. slaví svátek všechny Barbory, Báry a Barbary. Své jmeniny slaví 4. 12. nejen v Česku, ale také na Slovensku, v Polsku a v Litvě. Letos jejich jmeniny vychází na 2. adventní neděli. Jména jsou řeckého původu. Vznikla ze slova barbaros, které lze přeložit jako cizinka. Bára se vyskytuje v severských jazycích a označuje vlnu. Největší oblibě se u nás těší jméno Barbora, oproti tomu nositelek jmen Bára a Barbara je poměrně málo.

projít na článek

Andělé v gay baru

kázání z neděle 24.prosince 2021 farnost ECM Tachov Autor: Petr Vaďura Zdroj: Evangelická církev metodistická MP3 Archiv - Kázání z 24.12.2021 1 soubor(y) 16 MB

projít na článek

Výcvik v lese a v neděli 24.6. se na vás budeme těšit v tradiční čas.

V neděli panovalo neskutečné parno, vyrazili jsme tedy do lesa. I tam bylo, jak v prádelně. Víc + foto ve článku.....

projít na článek

AKTUALIZACE: Incidentem mezi dvěma muži se zabývají kutnohorští policisté

KUTNOHORSKO Došlo k němu 28. dubna před jedním z barů. AKTUALIZACE Kutnohorští kriminalisté celou událost prověřili a šetřením zjistili, že 42letý cizinec měl fyzicky napadnout o rok staršího muže, a to bez jakéhokoli předchozího konfliktu, nebo motivu.

projít na článek

V neděli 2.října 2011 jsme tento rok ukončily příjemnou procházkou

Další výcvikové hodiny v neděli se ruší, budem pokračovat v dalších kurzech až na jaře. Soukromé hodiny si můžete i nadále po domluvě zajistit. 

projít na článek

Cvičíme opět v neděli 3.6.2012 od 17.00 + zde jsou fotky z minula

Těšíme se na tuto neděli, fotky a trochu povídání z minulé neděle dáváme do této upoutávky. Pár psích komentářů přeloženo a publikováno s jejich souhlasem:-)

projít na článek