Ničitelé štítné žlázy: O těchto potravinách jsme přesvědčení, že jsou zdravé. Mohou velmi uškodit!

Štítná žláza je životně důležitý orgán, jehož optimální funkce je pro naše zdraví zcela zásadní. Věděli jste, že některé potraviny mohou štítné žláze skutečně uškodit? Řadu z nich navíc považujeme za zdravé a s oblibou si je dopřáváme každý den.

projít na článek

Skryté nebezpečí ve zdravých potravinách

Potraviny, lidský organismus je potřebuje k růstu a obnově buněk tkání a orgánů. Především ale k získání energie! Energii dodávají potraviny díky sacharidům, tukům, bílkovinám, vitamínům, minerálům, vodě a vláknině. Jaké potraviny a v jakém množství jíst

projít na článek

Seznam běžných potravin, které výrazně snižují cholesterol. Jsou levné, chutné a zdravé. Jezte je!

Všichni víme, že vysoký cholesterol rozhodně pro náš organismus není dobrý. Kde se ale v našem těle cholesterol bere a čím nám může vlastně uškodit? Existují potraviny, které umí přírodní, a mnohdy chutnou cestou snížit příliš vysokou hladinu škodlivého c

projít na článek

Skřítky krmit povoleno

V pondělí 4. března se ve školce tešíme na zábavně vzdělávací program pro předškolní děti na téma zdravé výživy "Skřítky krmit povoleno". Dozvíme se něco o zdravých a nezdravých potravinách, o potravinové pyramidě, ale také třeba o přejídání. Článek Skří

projít na článek

Zdravé nápoje, které jsou podle odborníků ve skutečnosti pro ženy nebezpečné

Alternativy mléka, jako je ovesné, mandlové a sójové mléko, jsou nejmíň zdravé pro ženy a dospívající dívky. The post „Zdravé“ nápoje, které jsou podle odborníků ve skutečnosti pro ženy nebezpečné first appeared on ČasProŽeny.cz.

projít na článek

Kámen s modrým nádechem a léčivými účinky

Akvamarín je kámen, jehož název o jeho barvě leccos vypovídá. Jeho název pochází z latinského aqua marina . Jeho barva je způsobena oxidy železa, které nalezneme v jeho chemickém složení. Ve starověkém Řecku se věřilo, že právě akvamarín je nositelem věč

projít na článek