Noční bezpečnostní akce v centru i Ostravě-Jihu. Asistenti DPO a strážníci vyloučili 12 % cestujících z přepravy

903 zkontrolovaných cestujících v celkem 35 spojích, a z toho 111 vyloučených pasažérů za nedodržování přepravních podmínek. To jsou výsledky kontrolní bezpečnostní akce asistentů přepravy Dopravního podniku Ostrava (DPO) a strážníků Městské policie Ostrava (MPO), která proběhla v noci z pátku 19. dubna na sobotu 20. dubna 2024. Noční akce probíhala na tramvajových linkách v Ostravě-Jihu a tramvajových linkách v centru města.

projít na článek

ČD hlásí nárůst cestujících

Také v1. pololetí letošního roku se vraceli cestující do vlaků Českých drah. Největší zájem je o mezistátní dopravu a linky, kde jsou moderní vlaky, nové služby a krátké cestovní časy. „Za první polovinu letošního roku jsme přepravili přes 79 milionů cest

projít na článek

Bohemian Carnevale Praha 2011

Možná dost zajímavá akce jak si dobře v centru města zařádit s fotoaparátem.

projít na článek

"SVĚT JINÝMA OČIMA 2022"

Dne 12. 4. 2022 jsme se účastnili akce „Svět jinýma očima 2022“, která se konala na Jiráskově náměstí v Ostravě u příležitosti Mezinárodního dne Downova syndromu.

projít na článek

Noční intenzivně revitalizační pleťová maska Novage

NovAge Sleeping Mask Obsah v balení 50 ml - číslo pro objednávky 33490 Probuďte se se svěží a odpočatou pletí. Intenzivně revitalizační pleťová maska s hloubkově vyživujícím olejem Inca Inchi, máslem Cupuacu a hydratační kyselinou hyaluronovou viditelně r

projít na článek

Noční krém Optimals Even Out

Bohatý, vyživující noční krém pomáhá redukovat tmavé skvrny zatímco vaše pleť odpočívá. Doplňuje účinky denního krému Even Out. Obsahuje patentovanou antioxidační technologii Lingon 50:50 a výtažek ze šťovíku pro vyrovnání barevného tónu pleti. 50 ml Kód:

projít na článek