Nová hvězda na televizním nebi

Po téměř dvouleté přípravě zahájila zkraje listopadu 2017 v Praze svoji činnost nová internetová televize – TV Architect. Jedná se o specializovaný projekt mezinárodního dosahu pod sloganem: Spojujeme svět architektury. Za úkol si vzala účinné propojování nejen světa architektury, developmentu a stavebnictví, ale také obor a veřejnost. Chybět nebudou bloky o výtvarném umění i cestování za daným tématem.

projít na článek

Co víme o nebi? Prof. Pavel Hošek, Th.D.

přednáška profesora Pavla Hoška na Letní biblické škole Petra Vaďury NaHlubinu.NET · Co víme o nebi? Prof. Pavel Hošek, Th.D. Autor: Prof. Pavel Hošek, Th.D. Zdroj: Archiv letní biblické školy

projít na článek

7 čaker – sedmicípá hvězda – 7 vhledů

Klikněte na obrázek pro plné rozlišení: Příspěvek 7 čaker – sedmicípá hvězda – 7 vhledů pochází z Probuzené vědomí

projít na článek

ZA LITERATUROU DO LETOHRÁDKU HVĚZDA

  Výstava Setiny v letohrádku Hvězda byla cílem literární exkurze třídy 1. B. Úvodního slova k expozici věnované české spisovatelce 20. století Bohumile Grögerové se ujala kurátorka výstavy Hana Nováková. Připojila také několik vzpomínek na osobní setkáv

projít na článek

Vánoční hvězda: Jak se květinu správně starat?

Bez stromku a vánoční hvězdy by nebyly Vánoce úplné. Víte, jak se o vánoční hvězdu starat a jak vánoční hvězdu zalévat, aby zdobila domácnost nejen na Vánoce? The post Vánoční hvězda: Jak se květinu správně starat? first appeared on Odzkoušeno.cz.

projít na článek

Hvězda sládků získali jsme ocenění za péči o pivo a kvalitu čepování

The post Hvězda sládků získali jsme ocenění za péči o pivo a kvalitu čepování appeared first on Plzeňská restaurace U Sedlerů.

projít na článek