ZA LITERATUROU DO LETOHRÁDKU HVĚZDA

  Výstava Setiny v letohrádku Hvězda byla cílem literární exkurze třídy 1. B. Úvodního slova k expozici věnované české spisovatelce 20. století Bohumile Grögerové se ujala kurátorka výstavy Hana Nováková. Připojila také několik vzpomínek na osobní setkávání při natáčení dokumentu Vidím tě ve slovech, která nevidím (2013).

projít na článek

7 čaker – sedmicípá hvězda – 7 vhledů

Klikněte na obrázek pro plné rozlišení: Příspěvek 7 čaker – sedmicípá hvězda – 7 vhledů pochází z Probuzené vědomí

projít na článek

Vánoční hvězda: Jak se květinu správně starat?

Bez stromku a vánoční hvězdy by nebyly Vánoce úplné. Víte, jak se o vánoční hvězdu starat a jak vánoční hvězdu zalévat, aby zdobila domácnost nejen na Vánoce? The post Vánoční hvězda: Jak se květinu správně starat? first appeared on Odzkoušeno.cz.

projít na článek

Hvězda sládků získali jsme ocenění za péči o pivo a kvalitu čepování

The post Hvězda sládků získali jsme ocenění za péči o pivo a kvalitu čepování appeared first on Plzeňská restaurace U Sedlerů.

projít na článek

Kryptoměny 2018

Kryptoměny v roce 2018? Proměnlivé jako aprílové počasí! BNB hvězda mezi kryptoměnami! Tether se osvědčil, ostatní kryptoměny byly nestabilní...

projít na článek

POCITY JAK Z PRVNÍ REPUBLIKY

Někdy ke mně dorazí nečekaný pocit, jako by se má duše vrátila do 30.let minulého století. A já byla zpátky doma.Jako když ta slavná hvězda němých filmů, Gréta, která působila zdánlivě lhostejným až smutným dojmem, který kombinovala s vysokým osobním char

projít na článek