POCITY JAK Z PRVNÍ REPUBLIKY

Někdy ke mně dorazí nečekaný pocit, jako by se má duše vrátila do 30.let minulého století. A já byla zpátky doma.Jako když ta slavná hvězda němých filmů, Gréta, která působila zdánlivě lhostejným až smutným dojmem, který kombinovala s vysokým osobním charisma a tajemně dráždivou erotikou, svým upřeným pohledem vyjádřila vše aniž vyslovila jediné slovo.

projít na článek

Opuštěná místa planety, díl první

Pohledy na tato člověkem zanechaná místa vyvolávají zvláštní pocity a husí kůži....

projít na článek

VNÍMÁM SVOJE POCITY

Dnes mi dvě klientky připomněly důležitost vnímání vlastních pocitů, tak si říkám, že bude dobré o tom napsat pro všechny. Někdy člověk hledá, jak by na sobě měl pracovat, aby dobře pokračoval na své duchovní cestě a přibližo

projít na článek

Mistrovství republiky EMESKAI 2022

Poslední akcí letošního roku, která uzavírala letošní sezónu, bylo mistrovství republiky EMESKAI 2022 vPraze. Sportovní klání proběhlo 12. listopadu 2022 ve sportovní hale Praze Smíchově. Partnery akce Nadace sportující mládeže a T.J.Sokol I. Smíchov. Pos

projít na článek

Obrana Chomutova v roce 1938

Publikace popisuje vývoj a výstavbu opevnění v okolí Chomutova, chomutovský Pěší pluk 46, který zde sídlil od vzniku republiky až do jejího zániku a také přípravy k obraně republiky v roce 1938.

projít na článek

JAK TO CHODÍ V POSLANECKÉ SNĚMOVNĚ A U OKRESNÍHO SOUDU?

Vážení čtenáři školního webu, dovolte mi, abych vás informoval o nedávno proběhlých exkurzích tříd sexta a 2.B. Jako první se v pondělí 25. dubna 2022 konala exkurze do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky.

projít na článek