Nová kniha Slavoje Titla

Na základě své více než třicetileté praxe představuje autor kořeny fantazií ve vývoji člověka, fantazijní životy lidí, jejich sny a touhy a představy o partnerských vztazích v kontextu moderní párové a rodinné psychoanalýzy. Více zde >>> Článek Nová kniha Slavoje Titla se nejdříve objevil na Česká psychoanalytická společnost.

projít na článek

Vyšla nová kniha - Láska odpouště všechno

kniha popisuje životní příběh rumunského baptistického kazatele Pavla Petrute, který v době hlubokého totalitního režimu okusil společně s celou svou rodinou na vlastní kůži hrůzy komunismu.

projít na článek

Kniha: VAŠE NOVÁ REALITA

Tato kniha zatřese vaším dosavadním způsobem myšlení. Najdete v ní deset kapitol, které vás postupně provedou celým procesem vědomého tvoření reality. Díky knize pochopíte zákon předpokladu, naučíte se, jak se přemístit do preferované paralelní reality.

projít na článek

V nakladateství Grada vychází nová kniha s názvem Psychoonkologie

Kniha PhDr. Ing. Martina Pospíchala, Ph.D. se věnuje tématu psychiky člověka ve vztahu k onkologickým onemocněním. Vznikla jako úvod k důležité oblasti, která bude v ordinacích lékařů, sester, psychologů a dalších pomáhajících profesí čím dál častější. S

projít na článek

Kniha: BEZ POUT

Kniha vypráví o nejniternějších pocitech duše v době jejího odchodu ze života a o pocitech duše, která se loučí s milovanou bytostí. Umíte žít sami za sebe nebo jste příliš závislí na druhých? To můžete zjistit díky této knize. Kniha vám dá i návod na to,

projít na článek

Když jsme se potkali...

Nová kniha je tu. Koncem listopadu se objeví na pultech knihkupectví. Když jeden příběh končí, jiný začíná. Ale co když ten první neskončil?

projít na článek