Nová kompaktní dotyková sonda nabízí vysokou úroveň přesnosti pro široký rozsah obráběcích center

Sonda RMP600 společnosti Renishaw je kompaktní, vysoce přesná dotyková sonda s rádiovým přenosem signálu, která kromě všech výhod automatického ustavení obrobku nabízí navíc schopnost měřit geometrické tvary složitých 3D součástí na obráběcích centrech všech velikostí. Díky své robustní konstrukci, osvědčené elektronice a přenosu signálu bez rušení se dotyková sonda RMP600 hodí i pro nejnáročnější podmínky uvnitř obráběcích strojů.

projít na článek

První tenzometrická inspekční sonda pro brousicí stroje na světě

Renishaw MP250 je ultra kompaktní doteková sonda pro brusky, která nastavuje nové standardy v přesném měření 3D součástí. MP250 poskytuje všechny výhody standardních sond – snížení času nastavení, snížení počtu zmetků a zlepšení kontroly procesu. Navíc na

projít na článek

RMP60 – obrobková sonda s rádiovým přenosem

Spínací dotyková sonda s rádiovým přenosem pro ustavování a měření obrobků na obráběcích centrech.

projít na článek

TP20

Kompaktní spínací dotyková sonda s výměnou modulů, což umožňuje použití řady konfigurací doteků a prodlužovacích nástavců pro přístup k prvkům složitých součástí.

projít na článek

Rychlá, automatická kontrola přesnosti víceosých obráběcích strojů

Zařízení AxiSet™ Check-Up od společnosti Renishaw představuje nákladově efektivní řešení pro kontrolu vyrovnání a polohy v rotačních osách. Během pouhých několika minut mohou uživatelé pětiosých obráběcích center a víceúlohových soustružnicko-obráběcích s

projít na článek

LTS (Length Tool Setter)

Kompaktní 3D doteková nástrojová sonda pro detekci zlomených nástrojů a proměřování nástrojů na malých až velkých obráběcích centrech.

projít na článek