Nová řada objektivů Kowa HC-V

Nová řada objektivů HC-V od japonského výrobce KOWA je určena pro použití v extrémních podmínkách, kde se vyskytuje velké množství vibrací a nárazů.

projít na článek

Kowa představila novou řadu objektivů FC

Společnost Kowa vydala novou řadu objektivů pro kamery s rozlišením 12,5 megapixelů s rozměry čipu 1,1" a velikostí pixelů 3,45 μm.

projít na článek

Nová řada kleští ODD20

Kleště řady ODD20 Nová řada kleští ODD20 přináši zákazníkům nové možnosti použití. Samostředící provedení s vysokou uchopovací silou 300 Ncm! Vnitřní píst je osazen magnetem a to již ve standardním provedení. Lze tak kontrolovat uchopení magnetickým(j

projít na článek

FUJIFILM uvedl na trh novou řadu objektivů Fujinon HF

FUJIFILM uvedl na trh novou řadu objektivů Fujinon HF-12M, kterou výrobce považuje za špičku v oblasti strojového vidění a pro použití zejména v kontrolních a měřících aplikacích na výrobních linkách.

projít na článek

Společnost Computar představila novou řadu odolných objektivů MPW2-R

Společnost Computar uvedla novou řadu robustních objektivů MPW2-R, navržených speciálně pro aplikace strojového vidění s použitím v extrémním prostředí.

projít na článek

Opto-Engineering rozšířila nabídku svých produktů

Nová řada CMMR nám nabízí pomoc k instalaci telecentrických soustav při nedostatku místa. Řada CMMR také umožňuje 90° ohyb světelné dráhy, což zajišťují zrcadlové plochy pod úhlem 45°

projít na článek