Společnost Computar představila novou řadu odolných objektivů MPW2-R

Společnost Computar uvedla novou řadu robustních objektivů MPW2-R, navržených speciálně pro aplikace strojového vidění s použitím v extrémním prostředí.

projít na článek

Kowa představila novou řadu objektivů FC

Společnost Kowa vydala novou řadu objektivů pro kamery s rozlišením 12,5 megapixelů s rozměry čipu 1,1" a velikostí pixelů 3,45 μm.

projít na článek

Computar představuje řadu inteligentních objektivů i-CS

Inteligentní objektiv i-CS podporuje technologie open protokolů, které mu umožňují komunikaci a výměnu informací s high-end kamerami. Objektiv kombinuje kvalitní optiku s intuitivní konfigurací a snadnou montáží.

projít na článek

FUJIFILM uvedl na trh novou řadu objektivů Fujinon HF

FUJIFILM uvedl na trh novou řadu objektivů Fujinon HF-12M, kterou výrobce považuje za špičku v oblasti strojového vidění a pro použití zejména v kontrolních a měřících aplikacích na výrobních linkách.

projít na článek

XIMEA vypouští do světa novou řadu kamer xiC

Inovátorská firma XIMEA představila další novinku v portfoliu malých a vysokorychlostních kamer. Do portfolia kamer s rozhraním USB 3.0 a senzory Sony CMOS Pregius™.

projít na článek

Nová řada objektivů Kowa HC-V

Nová řada objektivů HC-V od japonského výrobce KOWA je určena pro použití v extrémních podmínkách, kde se vyskytuje velké množství vibrací a nárazů.

projít na článek