Nová radnice v Ostravě přivítala noční návštěvníky. Viděli, co jiní ne

Jedinečnou možnost prohlédnout si Novou radnici v Ostravě, a to dokonce i v noci, měli v sobotu obyvatelé a návštěvníci Ostravy. Stalo se tak v rámci Ostravské muzejní noci. Během komentovaných prohlídek, které skončily před půlnocí, zavítali i do běžně nepřístupných prostor.

projít na článek

Ostravskou muzejní noc si nenechalo ujít dvacet tisíc návštěvníků

Jen jeden den v roce mohou lidé v Ostravě zavítat do muzeí, galerií či si prohlédnout technické památky a radnice. Letošní patnáctý ročník festivalu Ostravská muzejní noc přilákal na dvacet tisíc zájemců.

projít na článek

Věštění v Měříně a Ostravě

Pravidelné věštění v Měříně na Vysočině a Ostravě. Pro bližší informace o termíny si prosím zavolejte. Blíže v kontaktech. Článek Věštění v Měříně a Ostravě se nejdříve objevil na KARTÁŘ DANIEL.

projít na článek

NOČNÍ OBLOHA

Fotoalbum Noční obloha Vás vtáhne do tajemné hloubky vesmíru a svitu vzdálených hvězd. Vyobrazení reálného uspořádání hvězd Vám umožní dotknout se nočního nebe nad severní polokoulí a připomenout si známá souhvězdí. The post NOČNÍ OBLOHA appeared first on

projít na článek

Noční Dublin - od setmění do úsvitu

Vydejte se na časosběrný výlet do irského Dublinu a poznejte jeho noční život.

projít na článek

Tajemná noční obloha

Co se děje když uleháme do postele a zrychlíme čas? Krásně seskládané video nám představí úchvatné scenérie noční oblohy.

projít na článek