Věštění v Měříně a Ostravě

Pravidelné věštění v Měříně na Vysočině a Ostravě. Pro bližší informace o termíny si prosím zavolejte. Blíže v kontaktech. Článek Věštění v Měříně a Ostravě se nejdříve objevil na KARTÁŘ DANIEL.

projít na článek

Čtvero ročních období v Ostravě ve 4 minutách

Časosběrný záznam čtvera ročních období v Ostravě, podkreslený známou skladbou od Antonia Vivaldiho. Za zaslání děkujeme Borisi R.

projít na článek

PRIMA PEKÁRNA v Ostravě-Mariánských Horách

Po rekonstrukci jsme znovu otevřeli PRIMA PEKÁRNU v Ostravě-Mariánských Horách

projít na článek

Nová radnice v Ostravě přivítala noční návštěvníky. Viděli, co jiní ne

Jedinečnou možnost prohlédnout si Novou radnici v Ostravě, a to dokonce i v noci, měli v sobotu obyvatelé a návštěvníci Ostravy. Stalo se tak v rámci Ostravské muzejní noci. Během komentovaných prohlídek, které skončily před půlnocí, zavítali i do běžně n

projít na článek

Nový autosalon Toyota v Ostravě-Svinově křtil i obránce Baníku

Nový, moderní, inovativní, pro někoho i dech beroucí. Takový je nový showroom automobilky Toyota společnosti Autobond Group v Ostravě-Svinově. Nádherné a reprezentativní prostory se skvělou dostupností vznikly poblíž svinovského vlakového nádraží.

projít na článek

JARNÍ HR KONFERENCE V OSTRAVĚ

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = '//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1version=v2.6'; fjs.parentNode.insertBefore(js

projít na článek