Čtvero ročních období v Ostravě ve 4 minutách

Časosběrný záznam čtvera ročních období v Ostravě, podkreslený známou skladbou od Antonia Vivaldiho. Za zaslání děkujeme Borisi R.

projít na článek

Sauny jsou s námi už od dob indiánů

Saunování v posledních letech patří k nejoblíbenějším aktivitám, na kterou si však nacházíme čas hlavně během zimy, kdy nemáme tolik starostí a povinností jako v jiných ročních obdobích. V posledních letech se navíc ukázalo, jak je návštěva wellness v Ost

projít na článek

Věštění v Měříně a Ostravě

Pravidelné věštění v Měříně na Vysočině a Ostravě. Pro bližší informace o termíny si prosím zavolejte. Blíže v kontaktech. Článek Věštění v Měříně a Ostravě se nejdříve objevil na KARTÁŘ DANIEL.

projít na článek

Jeden rok ve dvou minutách

Snímek zachycuje ve dvou minutách proměnu parku napříč všem ročním obdobím v průběhu jednoho roku. Kamera byla instalována na okně s výhledem na park a nastavena tak, aby zaznamenala snímek každou půlhodinu po celý rok 2010.

projít na článek

PRIMA PEKÁRNA v Ostravě-Mariánských Horách

Po rekonstrukci jsme znovu otevřeli PRIMA PEKÁRNU v Ostravě-Mariánských Horách

projít na článek

Nová radnice v Ostravě přivítala noční návštěvníky. Viděli, co jiní ne

Jedinečnou možnost prohlédnout si Novou radnici v Ostravě, a to dokonce i v noci, měli v sobotu obyvatelé a návštěvníci Ostravy. Stalo se tak v rámci Ostravské muzejní noci. Během komentovaných prohlídek, které skončily před půlnocí, zavítali i do běžně n

projít na článek