Nová sekce - fotogalerie

Připravili jsme novou sekci webu, fotogalerii. Určena je pro okruhy hub, které tvoří ucelenou skupinu - systematickou, ekologickou nebo co do praktického významu. Jako první…

projít na článek

Nová sekce Online Hry

Nová sekce Online Hry Odkaz na stránku → zde ← Článek Nová sekce Online Hry se nejdříve objevil na PC Service Pavel Zezula.

projít na článek

Nová sekce Různé v Online Aplikace

Různé v Online & Aplikace Různé videa a vše ostatní. Odkaz → zde ← Článek Nová sekce Různé v Online Aplikace se nejdříve objevil na PC Service Pavel Zezula.

projít na článek

Nová sekce Kalkulačky a výpočty online

Kalkulačky a výpočty online online kalkulačky, vzorce, nákresy a mnoho dalšího pro matematické i jiné výpočty. Odkaz → zde ← Článek Nová sekce Kalkulačky a výpočty online se nejdříve objevil na PC Service Pavel Zezula.

projít na článek

Nová videa v sekci MMCS

Byla přidána nová videa do sekce MMCS. Všem tvůrcům i účastníkům tímto děkuji. KW Článek Nová videa v sekci MMCS se nejdříve objevil na WORLD MUSADO® ASSOCIATION.

projít na článek

Školní ples 2024 fotogalerie

Vážení a milí čtenáři, letošní Školní ples je úspěšně za námi a velmi nás těší Vaše pozitivní ohlasy. Abychom Vám připomněli pár chvil z akce, sdílíme zde fotoalbum z plesu. Odkaz: 2024-01-26 Ples školní Slatinice (zonerama.com) Děkujeme za velkou podpor

projít na článek