Nově balené varianty vašich oblíbených lahůdek

Vltavotýnské lahůdky pro své zákazníky nově připravují také balené varianty vašich oblíbených lahůdek, pomazánek a salátů. Nakoupíte ve vybraných prodejnách TREFA.

projít na článek

Sladké novinky z Vltavotýnských lahůdek

Ochutnejte nové výrobky Řez Bolero a Řez s lesním ovocem. Dobrý tip pro slavnostní den. Nakoupíte ve vaší Trefě v oddělení lahůdek.

projít na článek

Další nově balené oblíbené saláty a pomazánky z Vltavotýnských lahůdek

Výrobna Vltavotýnské lahůdky zařadila do portfolia svých chlazených balených produktů nově dalších deset druhů salátů a pomazánek. Prodejny Trefa tak mají nyní možnost nabídnout svým zákazníkům k stávajícímu sortimentu ještě Pařížský salát 140 g a 300 g,

projít na článek

Nové balení výrobků od Vltavotýnských lahůdek

Váš oblíbený vlašský salát a rybí salát od Vltavotýnských lahůdek má nyní nové balení. Vlašský salát 300g a 140g a Rybí salát 140g nakoupíte ve vaší prodejně Trefa.

projít na článek

Novinky z nabídky Vltavotýnských lahůdek

Další novinky z nabídky Vltavotýnských lahůdek: Bagetu s vlašským salátem, vegetariánskou bagetu, těstovinový salát s kuřecím masem nebo čočkový salát si můžete nakoupit v vybraných supermarketech Trefa.

projít na článek

Modernizace Trefy v ulici Fr. Ondříčka v Č. Budějovicích

V pátek 28. 2. 2014 se po modernizaci otevřela prodejna Trefa v ulici F. Ondříčka v Českých Budějovicích. Na této prodejně byla kompletně vyměněna chladící mléčná a lahůdková vitrína. Tím se zlepšilo vystavení vltavotýnských lahůdek a hlavně hotových jíde

projít na článek