Další nově balené oblíbené saláty a pomazánky z Vltavotýnských lahůdek

Výrobna Vltavotýnské lahůdky zařadila do portfolia svých chlazených balených produktů nově dalších deset druhů salátů a pomazánek. Prodejny Trefa tak mají nyní možnost nabídnout svým zákazníkům k stávajícímu sortimentu ještě Pařížský salát 140 g a 300 g, Zbojnický salát 140 g, salát Bakus 140 g, Ševcovský mls 100 g, Budapešťskou pomazánku 120 g, Maďarskou pomazánku 120 g, Tuňákovou pomazánku 120 g, Putimskou pomazánku 120 g, Finskou pomazánku 120 g a pomazánku Šmitec 100 g. Výrobky jsou baleny na novém plnícím a balícím stroji, jehož provoz byl zahájen v prosinci minulého roku.

projít na článek

Nově balené varianty vašich oblíbených lahůdek

Vltavotýnské lahůdky pro své zákazníky nově připravují také balené varianty vašich oblíbených lahůdek, pomazánek a salátů. Nakoupíte ve vybraných prodejnách TREFA.

projít na článek

Novinky z nabídky Vltavotýnských lahůdek

Další novinky z nabídky Vltavotýnských lahůdek: Bagetu s vlašským salátem, vegetariánskou bagetu, těstovinový salát s kuřecím masem nebo čočkový salát si můžete nakoupit v vybraných supermarketech Trefa.

projít na článek

Sladké novinky z Vltavotýnských lahůdek

Ochutnejte nové výrobky Řez Bolero a Řez s lesním ovocem. Dobrý tip pro slavnostní den. Nakoupíte ve vaší Trefě v oddělení lahůdek.

projít na článek

Nové balení výrobků od Vltavotýnských lahůdek

Váš oblíbený vlašský salát a rybí salát od Vltavotýnských lahůdek má nyní nové balení. Vlašský salát 300g a 140g a Rybí salát 140g nakoupíte ve vaší prodejně Trefa.

projít na článek

Snídaně z Vltavotýnských lahůdek pro šampiony live!

Každé úterý a čtvrtek ráno v měsíci říjnu vyrazilo Hitrádio Faktor se SNÍDANÍ ŠAMPIONŮ live! Skvělé dobroty, které s láskou připravovaly ve Vltavotýnských lahůdkách, odvezl tým Hitrádia Faktor „Potřebným. Kam přesně tým Hitrádia Faktor s dobrotami od Vlt

projít na článek