Nové Mitsubishi ASX je tady. Už to není čistokrevný japonec

V Česku populární model ASX se prodává pěknou řádku let. Japonská automobilka konečně představila nástupce současné generace, který se v autosalonech objeví nejdříve v březnu 2023. Nové ASX stojí na podvozkové platformě CMF-B, kterou pro své modely využívá Renault s Nissanem. Už se tak nejedná o čistě japonský vůz.

projít na článek

Nové Mitsubishi ASX se hodně odváže, v prodeji bude ale až za rok

Mitsubishi na jaře 2023 uvede na evropské trhy nové ASX ze segmentu kompaktních SUV. Nový model bude vybaven nejmodernějšími technologiemi a pohonnými jednotkami včetně plug-in hybridního (PHEV) a hybridního (HEV) ústrojí. Bude se tak jednat o třetí plug-

projít na článek

Rádi cestujete do terénu? Máme pro Vás ideální off-road

Slovenské zastoupení Mitsubishi Motors navázalo na úspěšné projekty EXPEDITION" a ROCK PROOF" z uplynulých let a představilo nový off-roadový speciál s názvem MOUNTAIN SHERPA určený pro cestovatelské zážitky.

projít na článek

Mitsubishi plánuje návrat modelu Colt již v příštím roce

Model Colt s šedesátiletou historií se na evropské trhy vrátí s novou generací na podzim příštího roku. Bude vybaven nejnovějšími technologiemi a pohony včetně hybridního (HEV).

projít na článek

Od 1.listopadu se hraje na Zbraslavi od nové klubovny vLipencích úplně jiné hřiště!

Víc se k naší „flash news“ můžete dozvědět tady Další informace The post Od 1. listopadu se hraje na Zbraslavi od nové klubovny v Lipencích úplně jiné hřiště! appeared first on Přátelé golfu.cz.

projít na článek

Stroje pro nanášení samolepící PE ochranné fólie

Stroje slouží pro nanášení samolepící PE ochranné fólie na vrchní hranu vyráběné desky. Desky z tvrzeného kamene. Tyto desky se používají například pro kuchyňské linky, dlažbu, obklady stěn, apod. #Siemens #PLC #S71200 #HMI #KTP900 #Mitsubishi #Drives

projít na článek