Rádi cestujete do terénu? Máme pro Vás ideální off-road

Slovenské zastoupení Mitsubishi Motors navázalo na úspěšné projekty EXPEDITION" a ROCK PROOF" z uplynulých let a představilo nový off-roadový speciál s názvem MOUNTAIN SHERPA určený pro cestovatelské zážitky.

projít na článek

road maps inspiration

The post road maps inspiration appeared first on EVOLVE! Summit 2023.

projít na článek

Těmto policejním Toyotám v terénu neujedete

Toyota Tsusho Praha předala vedení Policie ČR prvních 22 vozů Land Cruiser určených do těžkého terénu. Dodávka je první ze 100 vysoutěžených vozidel v rámci rámcové smlouvy pro roky 2021 až 2023 v celkové hodnotě téměř 180 milionů Kč.

projít na článek

Vhodné kopačky do všech terénů

Fotbal je hra, kterou hrají a milují po celém světě stamiliony lidí. K masovému rozšíření mu nepochybně napomohl i fakt, že kní není potřeba nic jiného, než fotbalový míč, někdy vyvinutý celými týmy vědců a inženýrů, jindy vytvořený ze svázaných starých h

projít na článek

Buildtak

Ideální povrch pro 3D tisk = Buildtak! Máte problém s 3D tiskem, s tím, jak výtisky na tiskové podložce nedrží? Jste otrávení z lepení kaptonové pásky, modré pásky nebo patlat lepidlo a stříkat na to ABS Juice? Máme řešení!

projít na článek

Ford Bronco se vydává na nové území: legendární americký terénní vůz přichází v omezeném množství do Evropy

Ford uvádí na evropský trh kultovní off-road Bronco s pohonem 4x4, robustním designem, extrémními terénními schopnostmi a nejnovější generací technologií pro širokou škálu terénních podmínek.

projít na článek