Těmto policejním Toyotám v terénu neujedete

Toyota Tsusho Praha předala vedení Policie ČR prvních 22 vozů Land Cruiser určených do těžkého terénu. Dodávka je první ze 100 vysoutěžených vozidel v rámci rámcové smlouvy pro roky 2021 až 2023 v celkové hodnotě téměř 180 milionů Kč.

projít na článek

Vhodné kopačky do všech terénů

Fotbal je hra, kterou hrají a milují po celém světě stamiliony lidí. K masovému rozšíření mu nepochybně napomohl i fakt, že kní není potřeba nic jiného, než fotbalový míč, někdy vyvinutý celými týmy vědců a inženýrů, jindy vytvořený ze svázaných starých h

projít na článek

Topografické značky

Topografické značky jsou vlastně značky zakreslené v turistických mapách a pomáhájí nám tedy s orientací v terénu.

projít na článek

Rádi cestujete do terénu? Máme pro Vás ideální off-road

Slovenské zastoupení Mitsubishi Motors navázalo na úspěšné projekty EXPEDITION" a ROCK PROOF" z uplynulých let a představilo nový off-roadový speciál s názvem MOUNTAIN SHERPA určený pro cestovatelské zážitky.

projít na článek

Sklenářské práce

Běžné sklenářské práce, které děláme na naší provozovně, v terénu u vás doma nebo na stavbě: Článek Sklenářské práce se nejdříve objevil na Sklenářství Pelikán.

projít na článek

Ford Ranger Raptor bude mít šestiválec a zvuk motoru na přání

Ford představuje nový Ranger Raptor, pick-up s fenomenálními jízdními vlastnostmi na silnici i v terénu, poháněný motorem 3.0 EcoBoost V6 o výkonu 212 kW (288 k) a točivém momentu 491 Nm.

projít na článek