Nové výrobky Vltavotýnských lahůdek

Vážení zákazníci, v rámci borovanského borůvkobraní 14. 15.7.2012 vám Vltavotýnské lahůdky představují dva nové výrobky: OVOCNÉ BORŮVKOVÉ KNEDLÍKY 250G A BORŮVKOVÝ JOGURŤÁČEK 180G Přínos pro zdraví z borůvek garantuje docent Petr Petr, Nemocnice, a.s. České Budějovice. Vážení zákazníci, v rámci borovanského borůvkobraní 14. 15.7.2012 vám Vltavotýnské lahůdky představují dva nové výrobky: OVOCNÉ BORŮVKOVÉ KNEDLÍKY 250G A BORŮVKOVÝ JOGURŤÁČEK 180G Přínos pro zdraví z borůvek garantuje docent Petr Petr, Nemocnice, a.s. České Budějovice.

projít na článek

Sladké novinky z Vltavotýnských lahůdek

Ochutnejte nové výrobky Řez Bolero a Řez s lesním ovocem. Dobrý tip pro slavnostní den. Nakoupíte ve vaší Trefě v oddělení lahůdek.

projít na článek

Nové balení výrobků od Vltavotýnských lahůdek

Váš oblíbený vlašský salát a rybí salát od Vltavotýnských lahůdek má nyní nové balení. Vlašský salát 300g a 140g a Rybí salát 140g nakoupíte ve vaší prodejně Trefa.

projít na článek

Novinky z nabídky Vltavotýnských lahůdek

Další novinky z nabídky Vltavotýnských lahůdek: Bagetu s vlašským salátem, vegetariánskou bagetu, těstovinový salát s kuřecím masem nebo čočkový salát si můžete nakoupit v vybraných supermarketech Trefa.

projít na článek

Snídaně z Vltavotýnských lahůdek pro šampiony live!

Každé úterý a čtvrtek ráno v měsíci říjnu vyrazilo Hitrádio Faktor se SNÍDANÍ ŠAMPIONŮ live! Skvělé dobroty, které s láskou připravovaly ve Vltavotýnských lahůdkách, odvezl tým Hitrádia Faktor „Potřebným. Kam přesně tým Hitrádia Faktor s dobrotami od Vlt

projít na článek

Vltavotýnské lahůdky opět bodovaly v soutěži CHUTNÁ HEZKY. Jihočesky

Jsme potěšeni, že se Jednotě, s. d. České Budějovice v nesmírně silné konkurenci podařilo opět uspět také jako výrobci. První místo ve své kategorii získala Vltavotýnská karamelová kostka z Vltavotýnských lahůdek! I to je důkaz toho, že s jistotou víme, c

projít na článek