Nové zboží: LEGO Star Wars 75372 Bitevní balíček klon vojáka

Připrav se na velkolepou bitvu mezi klonovým vojákem a bitevním droidem Star Wars. Jak souboj dopadne? Vydej se do akce na spídrové motorce klonového vojáka. Uteč před STAP spídrem bitevního droida a 3 vystřelovači tri-droida.

projít na článek

Nové zboží: LEGO Star Wars 75334 Obi-Wan Kenobivs.D.Vader

Znovu si přehraj scény, které znáš ze seriálu Star Wars™: Obi-Wan Kenobi™ nebo si vymysli vlastní. Bitvu se světelnými meči mezi Obi-Wanem a Darth Vaderem™ na rotujících platformách si opravdu užiješ.

projít na článek

Nové zboží: LEGO DUPLO 10966 Legrace ve vane:Plovoucí ostrov

LEGO® DUPLO® ostrov se zvířátky přináší skvělou zábavu ve vaně. Zvířátka plavou nebo sedí na ostrově. Dají se spojit i s dalšími stavebnicemi LEGO® Legrace ve vaně.

projít na článek

Nové zboží: LEGO CITY 60418 Mobilní kriminalistická laboratoř

Zločinci jsou na útěku! Kdo je dopadne? Přece policisté za pomoci skvěle vybavené mobilní kriminalistické laboratoře. Dvouúrovňová LEGO® laboratoř je vybavena mapou, monitory, vězením a samozřejmě také kávovarem.

projít na článek

Nové zboží: LEGO CITY 60419 Policie a vězení na ostrově

Na vězeňském ostrově, kde nejhledanější zločinci LEGO City plánují jeden z největších útěků v historii, sílí napětí. Na motorovém policejním člunu připlouvají noví vězni, zatímco ostatní vězni se směle věnují svým plánům na útěk.

projít na článek

Nové zboží: LEGO DUPLO 10421 Náklaďák s abecedou

Procvič si skládání slov. Připoj k vozu přívěs a nalož na něj zábavné kostky s písmenky. Z jednotlivých kostek můžeš sestavit jakékoli slovo. Jaké bude to první, které poskládáš?  

projít na článek