Novinka: EVO NATURAL 100+ prémiové palivo špičkové kvality

Na všech 125 tuzemských čerpacích stanicích Agip došlo ke změně v nabídce pohonných hmot. Od 1. 11. 2015 není nabízeno palivo Natural 98, které bylo nahrazeno vysokooktanovým prémiovým bezsírným palivem špičkové kvality EVO NATURAL 100+ . Je ideálním palivem pro zážehové motory s klasickým karburátorem, přeplňované motory a motory s nejmodernějšími vstřikovacími systémy, ale jeho špičkový výkon umí využít zejména nejmodernější automobily. Jeho výborné startovací vlastnosti za každých podmínek rád využije nejeden řidič. EVO NATURAL 100+ je možné tankovat pomocí služby FuelOmat.

projít na článek

Palivo s neutrální klimatickou stopou

Klimaticky neutrální mobilita je velmi důležitá, říká profesor Roland Dittmeyer, vedoucí institutu IMVT na Technologickém Institutu v Karlsruhe. Palivo pro letadla i lodě se bude připravovat z oxidu uhličitého ze vzduchu (zajišťuje fa. Climeworks) pomocí

projít na článek

Ze spálené nafty se s OME stává čisté palivo

 Vědci z Monash University a Hokkaido University představili proces, pomocí kterého lze vyrábět oxymethylen ether (OME) způsobem šetrným k životnímu prostředí. OME lze použít jako vhodné nízkoemisní palivo, pokud by se dalo vyrábět z CO2 ze vzduchu

projít na článek

NOVINKA DESIGNOVÉ LAMELOVÉ OBKLADY

The post NOVINKA DESIGNOVÉ LAMELOVÉ OBKLADY appeared first on PODLAHY POKORNÝ.

projít na článek

NOVINKA Spádový profil komaxit černý

Vážení obchodní přátelé :), nově pro Vás máme spádové lišty (B18a, B18b a B18c) také v povrchové úpravě KOMAXIT ČERNÝ MATNÝ. VÝROBA A The post NOVINKA Spádový profil komaxit černý appeared first on Havos.

projít na článek

Jaké používáte palivo? Dojezd, zkušenosti ...

Vitus napsal: ty tankujes 100 oktan ? Rozbalte kliknutím... Jo no, jestli to vubec ma nejaky efekt, to nevim. Ale nekde jsem nabyl pocitu (z diskuze), ze aspon ta Verva 100 je trosku znat.

projít na článek