Novinka: Látková placka s vlastním potiskem

Látková placka je úplná novinka! Na rozdíl od klasické placky má textilní povrch. Látková placka působí luxusně a vypadá skvěle třeba na svetru nebo na saku. Textilní látky potiskujeme trvanlivou sublimační metodou. Potisk se nesmývá a vydrží roky. Zadní strana placky nemusí být jen klasicky se špendlíkem, ale může to být i magnet. A pro pivaře magnet s otvírákem, aby si mohl otevřít lahváčka hned u lednice  Objednávat můžete od 1 ks a návrh placky si snadno sami připravíte v našem editoru. PLACKY´S NOT DEAD!!! CHCI SI VYTVOŘIT NÁVRH NA PLACKU Více o sublimačním potisku si můžete přečíst zde: Jak se to dělá? Příspěvek Novinka: Látková placka s vlastním potiskem pochází z Chcipotisk.cz

projít na článek

ZELNÁ PLACKA

ZELNÁ PLACKA  je pokrm připravovaný z kysaného zelí  mouky, tuku a dalších surovin. Je charakteristický zelnou chutí.

projít na článek

Trička s potiskem jako dárky: Jak zvolit ten správný potisk pro každou osobnost

Trička s potiskem se stávají stále oblíbenějším dárkovým trendem. Ať už hledáte perfektní dárek pro přítele, člena rodiny nebo kolegu, tričko s osobitým potiskem je skvělou volbou. Proč? Důvodů je několik.

projít na článek

Klíčenky na krk s potiskem (lanyardy)

V naší nabídce naleznete také klíčenky na krk s potiskem. Na výběr je z mnoha variant a doplňků. Věděli jste že v ceně je oboustranný potisk a kovová spona? Kompletní nabídku naleznete zde klíčenky na krk/lanyardy. Reference klíčenky na krk s potiskem

projít na článek

Myslivecké body dlouhý rukáv s potiskem

Tričkovina s potiskem dle výběru Vyberte si potisk v galerie zdePokud si objednáte obrázek dle nabídky nebo vlastní, cena je 30 Kč do velikosti 15 X 15 cm, větší 50 KčThe post Myslivecké body dlouhý rukáv s potiskem first appeared on Textil Vlček.

projít na článek

Myslivecké tričko krátký rukáv s potiskem

Tričkovina s potiskem dle výběru Vyberte si potisk v galerie zdePokud si objednáte obrázek dle nabídky nebo vlastní, cena je 30 Kč do velikosti 15 X 15 cm, větší 50 KčThe post Myslivecké tričko krátký rukáv s potiskem first appeared on Textil Vlček.

projít na článek